Palette Perfect Care Color - e buna sau nu?

2.4.15


M-am vopsit ultima data acum trei saptamani, dar am asteptat pana sa va scriu despre noua vopsea de la Palette - Perfect Care Color, care mi-a starnit interesul cand am aflat ca a aparut pe piata. Vopsea fara amoniac, formula cu elixir de matase si tehnologie Multi-Strat (care fixeaza pigmentii de culoare in interiorul firului de par) - cum sa ii rezisti? Pretul recomandat este de 13,99 ron si sunt 20 nuante vibrante in gama, iar eu am ales 900 Negru Intens Matasos. Asa cum v-am mai spus eu ma vopsesc strict pentru a acoperi firele de par albe de la tample si din crestetul capului, pe lungime parul meu este negru abanos.

Mi s-a parut foarte blanda (am ramas cu ea in cap mai bine de o ora - s-a oprit curentul si centrala nu functiona si parul meu n-a avut de suferit), formula e foarte cremoasa si usor de aplicat (mi-ar fi placut in schimb sa fi gasit o pelerina in pachet si sa nu fie nevoie sa o amestec intr-un castron, ci sa aiba ceva sticla cu aplicator, dar astea-s preferinte personale), iar nuanta obtinuta e foarte intensa (si a acoperit toate firele albe). Parul a ramas foarte matasos, usor de pieptanat si se simte sanatos - cred ca stiti despre ce senzatie vorbesc. Insa cel mai important e ca nu ma mananca scalpul, cum am patit dupa ultima vopsire (nu mi s-a intamplat niciodata asta pana acum) cu ceva de la Loncolor (vopsea pe care o mai folosisem de multe ori inainte fara probleme).


Dupa trei saptamani in care m-am spalat de doua ori pe saptamana (si a curs vopsea la fiecare spalare) nuanta inca este intensa si parul are un aspect sanatos, insa deja mi-a crescut parul (v-am spus ca parul meu creste cu o viteza de speriat) si firele albe si-au facut aparitia si in curand va fi nevoie sa ma vopsesc iar. Concluzia: Perfect Care Color e o vopsea de luat in calcul daca cautati ceva usor, fara amoniac si care sa nu atace parul. Eu deja am nuanta 909 - Negru Albastrui - pregatita pentru urmatoarea vopsire. 

Ati incercat-o? Cum vi se pare? Preferati vopseau de par cu amoniac sau fara amoniac?

14 comentarii

  1. Eu sunt vopsita un fel de ciocolatiu cu un soi de reflex de roscat, dar niciodata nu ma vopsesc singura (nu-i unul dintre talentele mele, si mi-e si lene de mor, mi se pare ca implica batai de cap), asa ca ma vopsesc mereu cand merg acasa, cam la 3 luni, la acelasi salon, cu Wella Ilumina. Separat vopseaua costa 50 de RON, mi se pare chiar ok, tinand cont ca eu ma vopsesc la hahahaahah :) Ce par frumos si lung ai...INVIDIE! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu m-am vopsit singura o singura data (culmea tot cu Palette - sub forma de spuma), am incercat de cateva ori la salon insa la cum imi creste mie parul de repede sunt bani aruncati aiurea, in 2-3 saptamani deja se vad firele albe. :)

      Ștergere
  2. Eu ultima data m-am vopsit cu Palette Deluxe nr.909-Negru albastrui,pentru ca am eu niste pitici pe creier si nu vreau sa ma vopsesc cu vopsea fara amoniac,dar avand in vedere ca nu ma vopsesc decat de vreo 4 ori pe an,eu zic ca-i ok :D .Cat despre vopsea,sunt tare multumita de ea,este intensa,chiar daca de fiecare data cand imi spal parul curge extrem de multa culoare si de fiecare data ma intreb daca o sa mai fiu bruneta dupa ce-mi usuc parul :)) .Deocamdata voi ramane la ea,pentru ca sunt multumita :) .Palette Deluxe are sticluta aceea in care iti amesteci vopseaua cu oxidantul,foarte facila pentru atunci cand te vopsesti singura :) .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am vopsit si eu de cateva ori cu Deluxe, insa imi place sa tot schimb si sa incerc altceva. Pisica curioasa, ce sa zic. :))

      Ștergere
  3. Ma bucur ca ai scris despre ea! M-am pricopsit cu patru cutii cu aceasta vopsea in nuanta roscat intens, care arata superb pe cutie! Acum abia astept sa o incerc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca am si citit un review la o nuanta de roscat si arata bine pe par. :)

      Ștergere
  4. Ce nuanta frumoasa si eu trebuie sa-mi vopsesc parul pentru ca a inceput sa creasca. Eu aleg un saten intens inchis desi n-am mai incercat Palette - Perfect Care Color <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am nici o sansa sa folosesc o alta nuanta fara sa ma decolorez (ceea ce n-o sa fac in veci) pentru ca am parul negru taciune.

      Ștergere
  5. o sa o recomand si eu mamei mele, ei ii place sa se vopseasca cu vopsele mai soft. pe parul tau se vede bine, se cunoaste ca nu il afecteaza!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e blanda, si nu ataca parul, eu am depasit cu mult timpul recomandat. :)

      Ștergere
  6. Nu am folosit..dar si eu prefer fara amoniac, ma tenteaza o vopsea asa insa alta culoare..negru il scot greu dupa...:D♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am parul negru, n-as putea sa folosesc alta nuanta fara sa-mi distrug parul cu o decolorare.

      Ștergere
  7. Eu sunt bruneta si ma vopsesc de obicei cu Rosact Intens,imi iasa un rosu inchis-visiniu...nuanta mea preferata <3
    Din aceasta gama inca nu am incercat :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am incercat sa pun vreo alta culoare pe parul meu negru ... nici nu stiu daca m-as simti ok cu alta culoare si daca s-ar putea. :)

      Ștergere