Dimineata cu aroma de ceai verde

17.4.15


Astazi e ultima zi de munca inainte de vacanta ... teoretic de munca, nu prea mai am multe de facut, oricum mintea mea e deja in alte locuri. Dar m-am trezit plina de energie si am de facut niste liste (si niste cumparaturi), asa ca pofta mea de astazi are un nume ... ceai verde. Eu v-am spus acum cateva saptamani bune ca primavara asta se poarta ceaiul verde si lansarile care au urmat mi-au dat dreptate.

Am inceput cu o baie lunga (si putina meditatie in timp ce "zaceam" in cada) si am folosit ceaiul de baie din gama Fuji Green Tea de la The Body Shop. De fapt este o sare de baie cu frunze de ceai verde, care miroase fantastic si se simte aroma in toata baia. Imi place mult, dar va spun sincer ca nu cred ca as da 98 de ron pe o punguta de sare de baie combinata cu ceai, desi este un rasfat pe care ar trebui sa ni-l permitem din cand in cand (o sa incerc o varianta DIY si daca imi iese va povestesc si voua). In schimb infuzorul cred ca merita toti banii pentru ca poate fi folosit cu multe alte produse si n-am vazut nimic asemanator pana acum.

Am folosit gelul de dus din gama cu ceai verde de la Yves Rocher (in perioada asta produsele sunt la oferta pe site - puteti sa le vedeti aici), o aroma fresh care iti da energie pentru intreaga zi si apa de toaleta din aceeasi gama (nu rezista mult, dar e o aroma perfecta pentru primavara si vreme calduroasa).

Daca tot am ales ceaiul verde am zis ca e momentul perfect sa testez si noul spray Fa Green Tea, imi place mult cum miroase (nu ma pot pronunta inca daca e eficient sau nu), dar m-am cam inecat cand l-am folosit. Sper sa fi fost o intamplare si sa nu fie o problema, nu mi-am dat seama exact ce s-a intamplat.

Nu puteam sa nu-mi fac si o cana de ceai (pe care am savurat-o in timp ce raspundeam la mailuri) si am ales o varianta de la Solaris - ceai verde si portocale. Interesant, dar parca nu prea e pe gustul meu, dar nu zic inca nimic definitiv, mai il incerc. Nu stiu daca ati citit sau nu dar cei de la Solaris au deschis magazinul on-line si acum puteti comanda direct pe site (aici) tot ce va intereseaza.

Dimineata voastra ce aroma a avut?

11 comentarii

  1. ador aroma de ceai verde in cosmetice! si de ceai alb, sa fiu sincera.

    vacanta placuta! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu prea am avut produse cu ceai pana acum, am avut ceva pentru fata, dar acum mult timp si nu-mi mai amintesc detalii.

      Ștergere
  2. Si mie imi place aroma de ceai verde - imi da o stare de relaxare, de bine :) eu in ultima vreme sunt fan al aromei de menta - a iesit menta in gradina si in fiecare dimineata strecor in smoothie cateva frunzulite de menta - in combinatie cu banana si capsuni iese o aroma delicioasa. In weekend am in plan o limonada cu lime si menta :)
    Am aruncat si eu un ochi pe magazinul Solaris, dar ma intriga faptul ca unele produse sunt mai scumpe decat in plafar-ul de unde ma aprovizionez eu cu produse Solaris, asa ca shoppingul online nu mi se pare o idee prea buna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am comparat preturile, pe unde am vazut eu produse de la Solaris erau cateva chestii si atat.

      Ștergere
  3. Nu stiu ce se intampla, ca tot apar produse pe baza de ceai verde, dar mie imi convine. Pe langa faptul ca beau cateva cesti zilnic, imi place si mirosul proaspat pe care il emana. Cred ca mi-ar placea parfumul Yves Rocher, chiar ma voi uita de el. Nu strica inca un parfum, nu? :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si apa de colonie de la TBS din gama Fuji Green Tea miroase bine, eu cand am incercat-o m-a dus cu gandul la o seara fierbinte de vara cu o limonada rece in fata.

      Ștergere
  4. De cand ma stiu am iubit mirosurile fresh, de ceai verde. Parfumurile mele sunt toate fresh. Sa le folosesti cu drag in vacanta! Ah, vacanta ai spus? :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Prefratul meu ceaiul verde doar ca nu il consum chiar atat de des :D super postarea ta te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toti avem perioade cand o lasam "mai moale" cu anumite produse si ne revenim dupa un timp. :)

      Ștergere
  6. Have fun! Relaxare placuta si timp frumos sa ai!
    Austria e minunata, ce sa mai zic de capitala!
    Ma bucur pentru tine si spor la shopping, eu te astept cumintica cu noutati!
    Numai bine Camelia!
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere