Cadouri pentru mine

18.4.15


Se pare ca am fost cuminte, chiar foarte cuminte, as zice. Ieri am primit un colet plin, numai chestii misto. O parte le vedeti in postarea asta, o parte le tin numai pentru mine. Va amintiti cand v-am zis ca mi-as dori charmul fluture de la Soufeel? Eu bine este al meu si de-abia astept sa-l port. Sa vedem la ce mai poftesc pentru ca vad ca mereu aduc noutati.

Ciocolata si ceai, cine ar zice nu? N-am incercat niciodata ciocolata de la Vanini, dar imi place mult ce-am vazut si ce-am citit, ma astept la ceva delicios. Nici ceaiurile Dilmah nu le-am incercat, desi am mai auzit de ele. Nu stiu pe care o sa-l incerc primul, dar sigur ma duc sa-mi fac o cana si sa o savurez in timp ce imi continui listele.

Uleiul de baie cu vin si ulei din samburi de struguri de la Manufaktura a ajuns direct in baie si de-abia astept sa-l incerc, mi se pare foarte interesant. Nici de la Atkinsons (habar n-aveam ca au o istorie de peste 200 de ani si atatea produse in portofoliu) n-am incercat nimic, dar cred ca o sa-mi placa la nebunie crema de corp Gentle Camelia din colectia English Garden. Contine extract din floare de camelie si miroase demential. Sa va spun, sa nu va spun? Ma tenteaza si parfumul din gama asta, mi se pare o aroma perfecta pentru primavara-vara.

Am primit doua oje Essence din colectia Nude Glam (genul meu de oje, ce sa zic - ma mai aventurez eu la culori, dar in adancul sufletului meu tot spre nuante d-astea inclin) si o pensula mica de stippling de la Nastelle - F43. Are perii mult mai scurti decat 188 de la MAC si este un pic mai mica (dar nu cu mult). Am tot cautat o pensula d-asta in ultimul an (o sa va povestesc cum e si de ce am vrut-o dupa ce o folosesc), asa ca m-am bucurat mult cand am primit-o.

Si ultimul cadou pe care vi-l arat este o agenda cu un mesaj care mi-a placut mult (si asa s-ar putea sa va dati seama si de la cine am primit toate cadourile) si care sper sa-mi aminteasca anumite lucruri de cate ori o sa-mi notez ceva. Voua ce v-a bucurat sufletul saptamana asta?

22 de comentarii

  1. Sa le folsoesti cu placere! :* Si sa ne povestesti despre pensula, caci tot caut o pensula buna pentru fondul de ten. F50 de la Sigma s-a rupt, iar pe iherb nu ma mai incumet la comenzi de cand cu coeltele ajunse pe la vama :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, e mica pensula pentru fond de ten si mie nici nu-mi plac pensulele de stippling in scopul asta. Eu iti recomand Expert Face Brush de Real Techniques, eu nu folosesc altceva pentru fondul de ten.

      Ștergere
  2. Ceaiurile Dilmah îmi doresc să le încerc. Am citit la Imperator Travel despre ele și de atunci îmi stă gândul la sortimentele lor.
    Frumoase cadouri ai primit. Să te bucuri de ele, Camelia!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Aurora, am citit si eu de ele pe cateva bloguri, dar nu le-am vazut niciodata in magazine (sau cel putin nu mi-au astas atentia).

      Ștergere
  3. Minunate cadouri! Sa te bucuri de ele! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am incercat eu ceaiurile Dilmah si mi-a cam ramas gandul la ele :D De ciocolata nu am auzit, dar ai putea sa imi dai adresa ta :))) Sa te bucuri de toate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adresa ti-o dau, dar ciocolata e a mea. Am incercat-o pe aia cu sare de mare si e interesanta rau. :))

      Ștergere
  5. sa le folosesti cu placere!
    pensula mi-a atras atentia, as avea si eu nevoie de ceva asemanator :)

    kisses

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, cea mica de stippling de la ELF e aproape identica. :)

      Ștergere
  6. Frumoase cadouri, sunt binemeritate, arata mai mult decat ispititor: ciocolata, ceaiurile...dupa charm ma topesc- e superb!
    Crema de corp cu camelie- ideal!
    Sa te bucuri de toate si sa te gandesti si la mine cand le folosesti :D
    Toate bune!
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu trebuie sa primesc bratara zilele urmatoare (da, nu m-am abtinut si mi-am luat si eu una) am emotii, sper sa nu ajunga la posta vamala .Am si eu doi fluturasi , initial vroiam sa-l iau pe cel albastru dar m-am sucit in ultimul moment :)
    Sa te bucuri de cadouri .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Anamaria, cred ca la vama vina, asa au venit si in Bucuresti ultimele, sa o porti cu placere. :)

      Ștergere
  8. Deci ai fost cuminte! :) Abia asteptam sa ajung acasa sa te recitesc, de pe tableta nu prea imi place, iar conditiile de vacanta mi-au limitat accesul la alte gadget-uri :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa se pare, desi eu n-as garanta pentru asta. Vorba aia cu fetele bune .. si fetele rele care ajung unde vor ele .... Bine ai revenit!

      Ștergere
  9. Minunate toate produsele :X:X: sa le folosesti sanatoasa..

    RăspundețiȘtergere
  10. He he, de cand am vazut agenda m-am gandit!
    Pensula Nastelle m-a facut curioasa, nu am nimic similar desi ma tenteaza demult macar pensula de stippling RT. Oja Essence mai deschisa este exact ce am chef sa port zilele astea. Iar uleiul Manufaktura suna bine tare de tot.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am gandit eu ca o sa recunoasteti detaliile. :))

      Ștergere
    2. Recunoastem detaliile, cunoastem cat de cat si personajele... :D

      Ștergere
  11. sa le folosesti cu placere! chiar eram curioasa de charmul acela. arata bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, eu n-am niciunul care sa atarne, asta e primul si arata chiar bine. :)

      Ștergere