Doar 5: ingrijirea unghiilor

6.8.14

Unghii ... am avut atat de multe optiuni, insa in final n-a fost asa greu sa aleg, desi una dintre alegerile mele a fost o surpriza si pentru mine. Si cand zic surpriza ma refer ca am ales un produs in detrimentul altuia care mi-a fost prieten bun multi ani. Si ma refer la Nail Balsam de la Trind (pe care l-am ales in locul lui Natural Nail Base Coat de la O.P.I.) - il folosesc din decembrie si-mi place mult de tot. Il gasiti aici.

Topcoatul a fost o alegere fireasca - este a nu stiu cata sticla si singurul pe care il folosesc de mai bine de 2 ani si de care am mai povestit pe blog - Diamont Seal&Shine Topcoat de la Nubar. Si pentru ca iubirea mea pentru Nubar este sincera daca ar fi sa am o singura oja alegerea mea este Spark de la Nubar, este oja mea preferata din toate timpurile.

Solutia pentru cuticule este o necesitate pentru mine, iar cea pe care o folosesc de mai bine de 3 luni am primit-o de la Tienda (o gasiti aici) si imi place mult de tot. In mod normal as fi ales si un ulei pentru cuticule, dar il pot folosi pe cel pe care vi l-am aratat intr-o alta postare, asa ca mi-a mai ramas un produs.

Si poate va mira, poate nu, dar este vorba de Nail Brightener de la Trind, un produs descoperit recent, dar care m-a convins imediat (il gasiti aici). Mi se intampla destul de des sa port unghiile scurte si fara oja, mai ales in perioadele cand am mult de munca si lucrez cu ceara (fie pistol de lipit, fie puncte) pentru ca-mi sare oja imediat si tratamentul asta este perfect - unghiile mele arata foarte bine si par foarte ingrijite.


Voi ce produse must-have aveti pentru unghii? Si va pun o intrebare grea - daca ati putea sa aveti o singura oja care ar fi alegerea voastra?

11 comentarii

  1. nu as putea alege o singura oja, imi plac atat de multe :)) produsele trind sunt chiar foarte bune, le-am incercat :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pe mine m-au surprins mai mult decat placut produsele de la Trind.

      Ștergere
  2. Nail Balsam de la Trind e si pe lista mea de cumparaturi de cand am vazut ce bune sunt produsele lor. daca ar trebui sa aleg o singura oja.. e greu tare.. cred ca Golden Rose Galaxy nr 21 dar nu bag mana in foc :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur o sa-ti placa. Pe mine nici unul dintre produsele incercate pana acum de la Trind nu m-a dezamagit.

      Ștergere
  3. Doar 5.. Nici nu trebuie mai multe! :D Superbe! Nu pot sa aleg :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incercam sa-mi limitez optiunile ... in teorie, ca practic nu cred ca as reusi.

      Ștergere