Crema buna la toate?

27.8.14


Am luat Calendula Soothing Skin Cream de la Sierra Bees (puteti citi aici mai multe despre ea) la oferta la ultima comanda data pe iHerb si am profitat de un pret super bun - 1,95 (pret normal 18,95) si pot sa spun fara nici o retinere ca este una dintre cele mai inspirate achizitii ale mele. 

Prima ocazie cu care am incercat-o a fost cand una dintre pisicile mele a decis ca e cazul sa-si ascuta ghearele pe mana mea. Cele ce aveti pisici stiti cat de urat zgarie si in ce hal ustura, am aplicat crema imediat dupa ce m-a zgariat si n-am ramas cu semne, locul s-a vindecat foarte repede, dar mai ales nu m-a usturat deloc.

Avand experienta asta la cateva zile am intins mainele tot dupa aceasta crema cand in contact cu o bratara am facut pe mana stanga pe interior o dermatita de contact destul de urata. Mi s-a inrosit locul, mi-au aparut niste bube mici si ma manca pielea ingrozitor. Bubele nu mi-au disparut imediat, insa roseata si senzatia de mancarime da.

Iar testul suprem a fost acum cateva zile cand m-am iritat oribil pe coapsa pe interior - tot de la contactul cu un material. Ma manca, ma ustura, mi se inrosise zona, nu mai suportam nimic pe langa mine si m-am gandit ca poate crema e solutia si de data asta. Si a fost, senzatia de usturime si mancarime a disparut la cateva minute dupa aplicare si zona s-a vindecat foarte usor.

Ingredientele le gasiti pe site si le puteti studia in liniste daca va intereseaza ce contine, eu va pot spune doar ca pe mine m-a salvat din 3 situatii in care m-as fi scarpinat mult si bine si ar fi durat mult mai mult sa ma vindec. Daca o mai vedeti la oferta, puneti-o in cos ca n-o sa regretati, asa o sa fac si eu.

4 comentarii

  1. Suna foarte bine, are o cantitate mare si un pret foarte mic. Eu inca nu am curaj s afac o comanda pe iHerb sau eBay... inca stau in dubii caci nu ma pricep, oricate articole as citit tot nu inceteg cum se face. Iar al doilea lucru e ca ajunge la vama, si trebuie sa dau 100 de lei ca sa ajung acolo, deci nicio afacere. Totusi multumim pentru review, daca ar fi existat in Romania chiar as cumpara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce anume nu intelegi? Ca e mai mult decat simplu. Partea cu vama nu e deloc misto.

      Ștergere
  2. Puteam sa jur ca e vorba de crema de galbanele cand am citit titlul. :) Si eu sunt fan.

    the-may-day.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta are si ceva antihistaminic in ea si de aici minunatia. :)

      Ștergere