Ce produse pentru ten aleg seara

19.3.24

Anul trecut imi propusesem sa va arat mai des pe blog combinatii de produse pe care le folosesc in functie de cum imi simt tenul si de ce anume vreau sa "rezolv" intr-o anumita perioada, dar nu mi-a iesit. Viata se intampla si uneori pur si simplu nu am timp sa fac lucrurile asa cum imi propun, chiar daca eu le am trecute pe lista de facut. Azi vreau sa va povestesc despre cateva produse care imi plac mult, dupa care intind de multe ori mana seara si pe care le am de pe Glowrious.  

Diminetile sunt pe fuga si scopul meu principal are de-a face cu preventia si protectia, asa ca ma rezum la spalat pe fata, seruri cu antioxidanti, ceva pentru zona ochilor daca problema e grava si SPF. In schimb seara lucrurile stau cu totul altfel, imi aloc mai mult timp, folosesc mai multe produse si aleg in functie de ce simt ca are tenul nevoie.

Dupa curatare, intotdeauna seara e double cleansing (uneori asta poate sa insemne si acelasi produs folosit de 2 ori, nu neaparat 2 produse diferite, tine strict de ce am folosit pe ten in ziua respectiva), mereu folosesc un toner sau o esenta. Hyalu-Cica Brightening Toner de la Skin1004 imi place mult, formula contine 74% centella asiatica, 5 tipuri de acid hialuronic, acid poliglutamic, mugwort, acizi AHA si BHA, ceramide, niacinamide si adenozina.

Este un produs foarte lejer care actioneaza imediat pentru calmarea tenului si in cazul in care va place sa aplicati mai multe straturi de produse se preteaza perfect pentru asta. Skin1004 este un brand care imi place mult, am avut si varianta Toning Toner care mi-a placut la nebunie, sunt 4 variante in total - le gasiti aici pe toate la un pret foarte bun. Un alt plus pentru produsul asta e ca e foarte spornic, l-am recomandat si in trecut si o sa o fac in continuare pentru ca merita din plin.

Hyalu-Cica Blue Serum este un produs de care v-am mai povestit pentru ca l-am mai avut si imi place mult. Contine 38% centella asiatica. 5 tipuri de acid hialuronic, niacinamide, adenozina, pantenol si ceramide, iar daca sunteti in cautarea unui ser lejer cu o formula foarte bine gandita e de incercat. Eu il folosesc des si dimineata daca tenul meu da semne de iritare sau deshidratare.

 

Plasturii pentru ochi de la K-Secret au fost una dintre descoperirile anului trecut si sunt plasturii mei preferati din tot ce-am incercat pana acum. Sunt 3 variante disponibile - ii gasiti aici si sunt multe motive pentru care imi plac, dar o sa incep cu dimensiunea lor. In cutie sunt 2 marimi: cei mari sunt pentru zona ochilor si sunt cei mai mari pe care i-am incercat pana acum, iar cei mai mici pot fi folositi pe zonele unde e nevoie (in zona gurii, intre sprancene), iar ce ma incanta cel mai tare este ca nu aluneca absolut deloc. Stau unde ii pui, ceea ce pentru mine e ideal pentru ca ii pot aplica si sa-mi vad de ce am de facut.

Am incercat prima data varianta Extra Illuminating cu vitamina C care mi-a placut la nebunie, iar acum am Advanced Regenerating cu retinol, niacinamide, coenzima Q10, astaxantin, resveratrol, peptide, alantoina, acid hialuronic, adenozina si arginina. Anul trecut a lansat urme in zona de sub ochi si am niste riduri formate, asa ca ajut pielea cu tot ce pot si plasturii astia imi plac la nebunie. Varianta pe care nu am incercat-o este Instant Relief si este cu cafeina si multe dintre ingredientele de care am pomenit mai sus, daca va confruntati cu ochi umflati si pungi e o varianta de luat in calcul.

Retinolul nu lipseste din viata mea de foarte multi ani, pana anul trecut 1% retinol a fost mai mult decat suficient pentru mine, dar timpul trece si lasa urme asa ca in 2023 am incercat pentru prima data un produs cu retinaldehida incapsulata - Crystal Retinal 6 de la Medik8, il folosesc cam de 2 ori pe saptamana si e pe terminate. 

Il gasiti aici, impreuna cu celelalte variante disponibile, iar daca vreti sa cititi mai multe despre produsul asta si experienta mea cu el, dar si despre retinol si cum folosesc eu ingredientul asta va las link aici catre postarea in care am scris multe lucruri despre retinol, dar v-am dat si multe variante de produse care mie imi plac si care m-au ajutat mult.

Cremele in borcan nu sunt preferatele mele, prefer ambalaje opace si cu pompa, dar se intampla uneori sa-mi placa la nebunie un produs si - daca nu are ingrediente care se degradeaza la aer si lumina - sa nu ma deranjeze ambalajul. CClimGlam este un brand pe care l-am descoperit anul trecut si de care nu auzisem nimic pana sa primesc produsele astea de la Rena, cea din spatele conceputului Glowrious. Gama pe care am incercat-o eu este Cica Regain, insa vreau neaparat sa incerc si Cerabiotics care a aparut recent pe site - gasiti aici produsele.

Crema din gama asta are o formula care imi place la nebunie: centella asiatica, 7 plante cu rol anti-inflamator si efect imediat de calmare, ceramide, acid hialuronic, beta-glucan si vitamina E, dar si alfa-bisabolol si adenozina. Pe langa faptul ca reuseste sa calmeze imediat tenul, revigoreaza si hidrateaza, senzatia de confort si racoare e una care pe mine m-a cucerit. Textura este de vis, usoara, catifelata, o placere cand o folosesc, imi place mult si e pe terminate.

In serile cand tenul e lipsit de viata si simt ca are nevoie de ajutor aplic o masca pe post de crema si imi plac mult asta de la Sulwhasoo. Formula contine extract de scutellaria, unt de shea, squalane, acid hialuronic, beta-glucan, trehaloza, extracte din plante, ginseng, miere si cacao. Are rol de a hidrata si a ajuta pielea, iar textura este unul catifelata si extrem de placuta, nu incarca tenul deloc.

Cei de la Glowrious au multe produse de la Sulwhasoo, le gasiti aici pe toate, iar daca va intereseaza sa cititi mai multe despre brand si despre produsele cu ginseng am scris aici multe informatii si pareri despre produsele pe care le-am incercat.


Vreau sa va reamintesc ca pielea e cel mai mare organ al nostru si fiecare dintre noi e diferit si are nevoi diferite. Produsele cele mai bune pentru tine sunt cele care ti se potrivesc si care au ingrediente care sa faca concret ceva pentru problemele cu care te confrunti, dar trebuie sa le si folosesti constant si sa ai asteptari realiste de la ele.

Stiti vreunul dintre produse? Cum arata ritualul vostru de ingrijirea seara?

Trimiteți un comentariu