Ai incercat parfumurile de la Sentier?

5.3.24

Luna trecuta cei de la Pick'N'Dazzle mi-au trimis o cutie editie limitata - Love Box - pe care v-am aratat-o pe Instagram si in cutie erau produse de la 2 branduri noi pe care nu le stiam. Mi-a atras atentia parfumul de la Sentier si erau disponibile 3 variante, mi-a fost greu sa aleg, m-am decis pana la urma la Path of Lemons. Vorbind insa cu Pavlina, femeia din spatele brandului, i-am zis ca mi se par toate interesante si mi le-a trimis si pe celelalte doua si m-au luat prin surprindere.

Sentier este un brand din UK si parfumurile lor costa 129 lire/ 100 ml, iar variantele astea la 10 ml vin intr-un set de 3 bucati la 69 de lire pe site. Insa la Pick'N'Dazzle le puteti lua in cutia Sleek, daca va faceti abonament doar pe o luna este 120 lei si puteti sa luati si alte produse in cutie in afara de parfumuri. Eu zic ca merita din plin, parfumurile sunt mai mult decat reusite si foarte purtabile.

La Pick'N'Dazzle sunt disponibile 3 variante in momentul asta, eu chiar sper sa mai aduca pentru ca sunt de incercat. Mie mi-au starnit curiozitatea, asa ca am comandat discovery kitul de pe site sa vad cum sunt si celelalte pentru ca sunt gandite pe elemente (pamant, aer, apa si foc) si chiar vreau sa le incerc in perioada urmatoare.

Path of Lemons e delicat, o combinatie de note citrice si florale, lavanda si irisul duc cu gandul la o vacanta pe coasta Amalfi, dar are si profunzime si il vad purtat si intr-o seara cand vrei sa admiri un apus superb si sa te bucuri de moment.

Balade in Autumn e o poezie calda care m-a luat total prin surprindere si care imi place la nebunie. E cald, te imbraca, te duce la o plimbare romantica prin padure, te face sa zambesti, notele se combina foarte bine si are ceva exotic in el care imi place la nebunie.

Oud Gaiac e o calatorie extrem de placuta, e armonios, e echilibrat, e fascinant, se simt vanilia si lemnul pretios, dar si notele citrice de mar si bergamota, imi place mult de tot si era sigura ca nu o sa imi placa cand am vazut denumirea. Asta apropo de ce va ziceam sa nu mai judecam dupa coperta.

Path of Lemons face parte din colectia Refined ce tine de personalitatea semnelor de pamant cu care eu nu rezonez deloc si, desi imi place parfumul, pe mine simt ca nu are viata si ca ii mai trebuie ceva - e cel mai simplu de explicat asa. Balade in Autumn e din colectia Mindful care are la baza personalitatea semnelor de aer cu care eu rezonez extrem de bine si a fost amor la prima mirosire. 

Oud Gaiac e din colectia Statement ce se bazeaza pe elemente de foc si chiar s-a potrivit foarte bine pentru ca am simtit din prima secunda parfumul asta, semnul meu e leu. Colectia Muse tine de personalitatea semnelor de apa si de-abia astept sa descopar aromele. Singura parte care nu imi place este sa ca nu rezista mult pe piele, dupa 4 ore simt nevoia sa reaplic daca vreau sa ma bucur de aroma din nou.


Ati auzit de Sentier? Daca ati incercat parfumurile lor sunt curioasa cum vi se par.

Trimiteți un comentariu