7 intr-o saptamana #439

31.3.24

Am avut o saptamana lunga si grea, cu putine ore de somn, cu dureri si cu probleme neasteptate, dar si cu momente care mi-au mers la suflet. Asa ca zic ca a fost echilibrata, chiar daca durerile de cap nu au lipsit si a trebuit sa jonglez cu timpul si sa aman niste lucruri. Nu reusesc de luni bune sa fac tot ce vreau, dar am acceptat ca e doar o perioada si o sa se termine la un moment dat, asa ca nu las asta sa puna presiunea aiurea pe mine.

Am tot facut curat printre produsele pe care le am, am facut si cateva cumparaturi care nu erau in plan si am incercat sa-mi pun cat de cat ordine in program, astfel incat sa nu ma mai las pe mine pe ultimul loc pentru ca asta s-a tot intamplat, dar nu prea am avut alte variante. Nu am fost la sala de anul trecut si la cum stau lucrurile nici nu cred ca o sa ajung curand, imi lipseste si simt nevoia de miscare, o sa se rezolve si asta la un moment dat. Pana atunci mai citesc, imi mai fac planuri ...
 
Cand am umblat prin sertare mi-am dat seama ca sunt multe produse care imi plac mult si de care nu am apucat sa povestesc mai deloc, sper sa remediez asta. Tot asa cum mi-am dat seama ca sunt branduri care ma atrag tot mai mult, cum este Sebastian Professional de la care vreau sa mai incerc si alte produse. Cele mai multe oje ale mele sunt de la OPI, insa imi plac si branduri precum Zoya, Pupa sau ILNP.

Au fost peste 25 de grade in Bucuresti saptamana asta si natura e un adevarat spectacol. Intr-o gradina de bloc am vazut o multime de flori colorate si m-au incercat sentimente de tot felul: pe de o parte am admirat frumusetea, pe de alta m-am gandit cand cei care au acum grija de flori (oameni in varsta) nu vor mai fi ... se va mai gandi cineva la asta. Tind sa cred ca nu pentru ca traim intr-o societate care nu mai simte si e tot mai repezita.

Mesele mele au fost rapide si gandite bine, am inceput iar sa mananc salate si una dintre combinatiile care imi place mult este baby spanac, rosii cherry, ceapa verde, putin parmezan si pui - de data asta am avut un snitel ramas in frigider si l-am folosit, dar merge la fel de bine cu piept sau pulpa.

Weekendul a fost cu plimbari prin parc pentru ca in Bucuresti a fost foarte cald si foarte frumos, cu cateva surprize si alte cateva mofturi satisfacute, cu ceva dulce, cu o vizita la Primark de unde am plecat cu o sacosa plina desi am intrat doar sa ma uit (ca de fiecare data) si cu timp petrecut frumos. A fost liniste asa cum am vrut.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu