Back to ... Givenchy

21.3.24

Anul trecut a fost anul in care m-am reintors la Givenchy, primul brand high-end cu care am avut o relatie de durata si de care ma leaga amintiri mai mult decat frumoase. Parfumurile lor au dominat o buna perioada din viata mea, dupa care pur si simplu n-am mai rezonat, insa si acum cand ma gandesc la Very Irresistible, Amarige, Organza sau Ange ou Demon Le Secret Elixir zambesc si simt asa o stare de bine.

Daca cu Organza si Amarige nu mai rezonez acum, Very Irresistible a ramas in viata mea, chiar daca formula noua a pierdut aproape tot farmecul parfumului. Cand si cand imi place sa il folosesc si sa zambesc, varianta mea preferata ramane Sensual, cea lansata in 2005. Ange ou Demon Le Secret Elixir (asta e singura varianta care mi-a placut) inca imi place la nebunie, dar nu se mai produce, asa ca am pastrat putin parfum pe fundul unei sticle si din cand in cand il mai miros si mi se face dor.

De-a lungul anilor am mai incercat lansarile noi de parfumuri de la Givenchy, insa nu am gasit nici unul care sa imi placa, dar ... imi plac la nebunie produsele lor de machiaj si anul trecut a fost unul in care am adunat cateva. Unele mi le-am luat eu, altele le-am primit cadou, ma bucur de ele si imi plac mult.

Nude Fume din gama Le Rouge Sheer Velvet este superb pe buze, nu il aplic atat de pigmentat cum e, ci usor prin tapotare si imi place mult. Nu am nici o alta nuanta asa, usor fumurie. Si daca tot mi-a placut rujul meu am vrut sa incerc si balsamurile de buze si am 2 formule diferite: una hidratanta si cealalta tot hidratanta, dar cu efect de marire a buzelor.

In Italia am intrat intr-un magazin Sephora care avea stand Givenchy si m-am intors cu concealerul Prisme Libre si cand am prins o oferta buna mi-am luat si corectorul si fondul de ten varianta Glow din gama asta. Imi plac mult, arata foarte bine pe ten, rezista ore bune si ma ajuta de fiecare data sa arat mai odihnita de cat sunt de fapt.

Pentru zona de sub ochi folosesc pudra Prisme Libre si imi place mult de tot, eu am o varianta mini in nuanta 4 Mousseline Acidulee. Cred ca pe viitor dupa ce termin alte produse pe care le mai am o sa imi iau o varianta mare probabil in nuanta 2 Satin Blanc, cea mai populara nuanta. 

Si daca tot m-am indragostit de produsele de machiaj am zis sa mai dau o sansa si parfumurilor si m-am decis la L'Interdit varianta originala, imi plac si celelalte, dar sunt cam tari pentru ficatul meu, asa ca am ramas la orginal. Nu am apucat sa mi-l iau pentru ca am primit cadou roll-on-ul care are 20 ml, dar din pacate il port foarte rar pentru ca tuberoza imi da dureri de cap. Imi place mult, dar il port doar daca am o zi in care ma simt foarte odihnita si starea mea e una spre excelent.

Ultimul produs pe care mi l-am dorit a fost balsamul de buze din gama Le Rouge Interdit si l-am primit cadou de ziua mea. Nuanta e 10, e negru in tub, dar se adapteaza la nuanta buzelor si imi place mult. Are o formula cu acid hialuronic si seminte de jojoba si mai vine intr-o varianta incolora, arata si se simte bine pe buze si ma bucur ca mi-am satisfacut si moftul asta.

Voi ce relatie aveti cu Givenchy?

Aveti vreun brand care va provoaca nostalgie si va face sa zambiti?

Trimiteți un comentariu