Cateva surprize extrem de placute

12.3.24

Imi place sa incerc si sa descopar produse noi, dar nu orice fel de produse si nu de la orice brand de care nu a auzit nimeni. Sunt curioasa in anumite conditii, tot asa cum in alte situatii nu sunt deloc interesata. Si se intampla des sa ajunga la mine produse la care nu m-as fi gandit ca mi se potrivesc si tocmai alea sa ma ia prin surprindere si sa descopar niste mici comori. Despre cateva astfel de produse vreau sa va povestesc astazi.

Si o sa incep cu 3 parfumuri de la Thomas de Monaco, un brand care se gaseste in exclusivitate la Niche Parfumerie si care e foarte interesant. Ultimele 3 lansari m-au intrigat pentru ca Eau Coeur lansat in 2022 mi-a placut mult. Extraits Uniques inseamna 2 arome noi: Fuego Futuro si Sol Salgado si o varianta noua a lui Raw Gold, primul parfum lansat de Thomas de Monaco in decembrie 2020 intr-o editie limitata de 1400 de flacoane.

Fuego Futuro mi se pare captivant si e genul de parfum unisex pe care l-as purta fara probleme. Piper, note pamantii, afumat, dar aromat, o nebunie de combinatie care pare bruta, dar e sofisticata si mistica in acelasi timp, mi-a placut si pe mine, dar mi-a placut si pe el. Sol Salgado e o combinatie de flori proaspete si sare de mare, dar e seducator pentru ca are o baza de lemn de santal, mosc si piele neteda. L-am purtat de cateva ori si imi place mult, este unul dintre putinele parfumuri cu mimoza care chiar imi place cum miroase pe pielea mea. Daca ajungeti la magazinele Niche din Bucuresti sau Timisoara sa le incercati, sunt foarte interesante.

Raw Gold nu e potrivit pentru mine, desi e un parfum foarte interesant. Are note de iris, davana, cedru patchouli, piele, lemn guaiac, oud, vanilie si benzoin, dar combinatia e una mult prea puternica pentru gusturile mele, am simtit ca ma "inghite" cumva.

Vreau sa va arat doua produse de curatare a tenului, ambele de la branduri romanesti, produse pe care le folosesc de ceva vreme si imi plac. Primul este de la Doctor Fiterman si este din gama Ideal si cred ca vi l-am mai aratat pentru ca sunt la a doua sticla. E un gel micelar care curata extrem de bine si nu usuca pielea, face exact ce promite si are o formula care imi place.

Cel de-al doilea este de la Mara Blu si este vorba de un produs lansat recent. Spuma de curatare Caviderm Hyalu are aceleasi ingrediente ca si serul lansat anul trecut - caviar, acid hialuronic si niacinamide - si este un produs foarte reusit. Spre deosebire de alte spume de curatare nu usuca deloc pielea, ci o lasa neteda si hidratata, in timp ce indeparteaza impuritatile.

Eu o folosesc dimineata daca imi simt tenul incarcat si seara ca al doilea pas in procesul de curatare a tenului si imi place ce face. Nu va recomand sa va bazati doar pe un produs de tip spuma ca singurul pas de curatare seara, ci sa-l combinati cu alt produs. Ambele produse au parfum pe final de lista, insa nu ma deranjeaza asta la un produs pe care il clatesc de pe ten, iar daca vreti sa incercati spuma de la Mara Blu va reamintesc ca am un cod de reducere - CN10 - care va ofera 10% reducere suplimentara pe site care se cumuleaza cu reducerea de 20% care exista deja pe site luna asta la produsele lansate recent.

Avon este un brand care m-a surprins cu cateva produse in ultimii 2 ani, iar cele de care vreau sa va spun astazi sunt acestea 3 pe care le-am descoperit in calendarul lor Advent. Oja Ultra Colour 60 Seconds Express in nuanta Mauve It imi place mult si rezista destul de bine pe unghii, nu imi amintesc sa mai fi avut vreodata oja de la Avon.

Celelalte doua produse sunt de machiaj si imi plac in egala masura. Brow Boost are o pensula mica si perfecta pentru sprancene, vine in mai multe variante colorate si una transparenta (cea pe care o am eu) si nu incarca deloc, dar face ce promite: modeleaza si fixeaza, in timp ce ofera si ingrijire sprancenelor pentru ca are o formula cu ulei de jojoba si caise. Pensula 106 este pentru pudra si are peri sintetici, mi-a placut de la prima folosire si pentru pretul pe care il are face o treaba mai mult decat buna.

Ultimul produs de care vreau sa va spun este de la Uriage din gama Tolederm, o gama din care nu cred ca am mai incercat pana acum vreun produs. Crema Rich Soothing Care a fost in calendarul lor Advent si mi-a prins tare bine in zilele cu frig cand veneam de la plimbarea cu cainii. Este o crema calmanta cu o formula minimalista: apa termala Uriage + poliuronide din alge + squalane vegetal si face exact ceea ce promite: calmeaza, hraneste si protejeaza.

Formula nu contine alcool si nici parfum si este potrivita pentru o piele sensibila, reactiva, intoleranta sau alergica care are nevoie de calmare imediata, dar si de reparare. Am vazut ca in gama asta mai sunt cateva produse, as vrea pe viitor sa incerc gelul demachiant.


Ai incercat vreunul dintre produse?

Trimiteți un comentariu