Pupa pentru ea si pentru el

26.3.24

De fiecare data cand primesc noutati de la Pupa Milano ma bucur si zambesc pentru ca Pupa este un brand de care ma simt atasata emotional. Produsele lor sunt printre primele care mi-au deschis ochii catre lumea machiajului si o sa imi amintesc mereu cum la 20 de ani ma duceam la B&B Collection cand aveam bani si imi luam cate un produs la care imi era gandul. 

Astazi vreau sa va povestesc despre doua noutati pe care le-au lansat in ultima perioada: o colectie de machiaj dedicata primaverii cu produse si ambalaje care se invart in jurul ideii de liniste, seninatate si stare de bine si o gama de ingrijire pentru barbatii din viata noastra.

Editia limitata Dreamscape mi-a atras atentia de cum am vazut primele poze pe net si ce mi-a facut ochii sa se mareasca si sa lumineze au fost produsele pentru buze, dar dupa ce am incercat 6 dintre cele 7 produse disponibile in colectia asta mi-e greu sa zic ca unul anume imi place cel mai mult. Nu am mai facut poze cu swatchuri pentru ca in reelul de aici v-am aratat toate produsele.

Jelly Lip Balm este un balsam de buze de tip jeleu si are o textura hibrid care mi se pare extrem de interesanta: ganditi-va la un ulei hidratant de buze combinat cu un gloss luminos. Contine acid hialuronic si extract de konjac si are un usor miros de vanilie, imi place mult cum se simte pe buze. In ultimele 3 zile m-a ajutat mult de tot, de mai bine de o saptamana am buzele foarte uscate si sunt dureroase (banuiesc ca am avut o reactie la ceva sau febra interna), iar produsul asta aplicat de mai multe ori pe zi a facut ce nu au reusit sa faca altele.

Moisturizing Lip Balm este o nebunie de balsam de buze colorat care iti atrage imediat privirea. Varianta de mai jos este Rose Touch, insa vine si intr-o varianta nude care imi place la nebunie si pe care am vrut sa o iau inainte sa aflu ca urmeaza sa primesc colectia asta de la Pupa. Nu e prima data cand Pupa are un astfel de produs, mi-a placut mult atunci si imi place mult si acum. 

Produsul care m-a luat prin surprindere din gama asta este Scented and Glow Body Water, o apa parfumata pentru corp care promite si un efect de iluminare. Se numeste Serenity si numele este unul mai mult decat inspirat, parfumul este unul relaxant si are niste microperle albe care oferi pielii stralucire fara sa ramane vreun fel de particule deranjante pe piele (efectul asta eu l-am vazut doar in lumina soarelui). Formula e imbogatita cu extract de Camellia Japonica ce are proprietati antioxidante si regenerante, e un produs pe care il voi termina repede pentru ca imi place mult.

Fardul de pleoape cu reflexe multiple a fost un alt produs care m-a facut sa casc ochii cand l-am incercat. Nuanta din poza este Pink Dream si in reel puteti sa vedeti cum arata pe piele, dar mai e disponibil in alte doua nuante: Lavender si Sunny Puff. Ce sa va zic despre el: culoare intensa, finish luminos si niste reflexe captivante. Lacul de unghii Vamp! vine in doua nuante, in poza este Pink Cuddle cu efect de gel si cu un parfum discret care te face sa zambesti cand il porti.

Am lasat la finalul iluminatorul din colectie, are un nume care imi place mult - Daydream. Are o textura hibrid extrem de interesanta pe care nu am mai intalnit-o pana acum, e o combinatie de pudra coapta si pudra crema care ofera o stralucire translucida si care se topeste pe piele. Nu contine talc si este o combinatie de roz si auriu care poate fi folosita pe pometi, pe podul nasului, sub sprancene sau chiar pe arcul lui Cupidon.

Pupa Man este o colectie dedicata barbatilor din viata noastra si a fost lansata anul trecut, este formata din doua categorii de produse: cele dedicate ingrijirii pielii si cele pentru perfectionare. In prima categorie sunt 3 produse, iar in a doua sunt 7. Ce-am primit sunt cele 3 pentru ingrijire si singurul produs din cele de perfectionare care mi-a atras atentia si pe care chiar voiam sa-l descopar cand ajungeam intr-un magazin.

Cei de la Pupa au ales pentru gama asta un albastru care imi place mult si are s-ar putea sa il faca pe barbatul din viata voastra sa dea o sansa produselor daca inca nu foloseste ceva pentru ten. Sunt 3 produse basic in gama: o spuma de curatare pentru ten si barba imbogatita cu glicerina cu un miros citric subtil, un ser anti-poluare si un stick Post Hangover care este practic o apa revigoranta in forma solida (98% apa de portocal).

Serul mi se pare foarte interesant si are o formula care imi place (si care este si pe placul lui): acid hialuronic pentru o hidratare asa cum trebuie, prebiotice care asigura echilibrul microbiomului si extract de alge rosii care protejeaza de poluare si pulberi fine. Are o textura lejera si apoasa, intra imediat in piele si se simte foarte placut.

In gama de perfectionare sunt mai multe produse: o pudra bronzanta, un corector, un gel bronzant, un balsam mat pentru buze, un lac de unghii transparent, un gel transparent pentru sprancene si produsul de care vreau sa va povestesc: Beard Tinted Gel, un gel colorant pentru barba care vine intr-un ambalaj mic de tipul celor de la rimel si care are o pensula care faciliteaza aplicarea.

Vine in 2 nuante: Light-Medium si Medium-Dark si ceea ce face este sa acopere firele albe din barba si sa umple optic zonele unde barba este mai rara. Nu este o vopsea, ci un corector (sa ii zicem) usor de folosit. Este un gel cremos care contine si fibre naturale de celuloza care dau barbii un aspect mai des. Se poate folosi si pe sprancene si este nevoie sa se astepte cateva minute pentru a se usca complet.

Cum vi se par noutatile de la Pupa Milano? Ce va atrage din colectia Dreamscape? Vi se par inspirate produsele lansate pentru barbati?

Trimiteți un comentariu