7 intr-o saptamana #437

10.3.24

Saptamana asta a fost grea, a fost foarte obositoare si am simtit in multe zile nevoia sa ma ascund si sa-mi ling ranile, daca pot sa spun asa. S-au adunat multe lucruri, iar eu ma simt obosita. In plus a trebuit sa ma ocup de niste probleme care au aparut din senin si toate astea m-au afectat. Oricat m-am concentrat pe lucrurile frumoase in unele zile nu mi-a iesit deloc. Dar toate trec ...

Mi-am propus sa fiu mai atenta la ce, dar mai ales cand mananc, pentru ca in toata nebunia asta mi s-a intamplat extrem de des sa simt la ora 12 ca ma roade stomacul pentru ca nu am avut timp sa mananc. Diminetile din timpul saptamanii mi se par cele mai grele, asa ca incerc sa fiu mai atenta. De multe ori asa arata farfuria mea: o felie de paine cu fibre, avocado, samburi de rodie si seminte de canepa, ridiche Blue Meat (o iau de pe Sezamo, nu stiu daca exista si in alte locuri) si salicorne, o descoperire mai recenta.

Dimineata modul in care abordez eu ingrijirea pielii e unul extrem de simplu: preventie si protectie, asa ca ma spal pe fata, aplic un ser (sau mai multe) cu antioxidanti si crema cu SPF. Daca tenul meu imi spune altceva ma adaptez la ce vad si simt. In ultima perioada am folosit mai multe spume de curatare si imi place cum a evoluat conceptul de spuma de curatare in ultimii ani, asta de la Cocosolis o am dintr-o cutie primita de la Pick'N'Dazzle.

Am primit cateva surprize frumoase saptamana asta si m-am bucurat mult de coletul de la Cashmere Aroma pentru ca imi plac mult produsele lor. Mi-au trimis cateva dintre produsele pe care le stiu si le folosesc, dar si 3 arome noi pentru parfumul de rufe: Peony & Cherry Blossom, Dolce Far Niente si Magnolia Garden. Sunt extrem de reusite si perfecte pentru primavara: note florale si fructate, mi-e greu sa aleg o preferata din cele 3, dar daca trebuie neaparat sa aleg Peony & Cherry Blossom ... e de vis.

De cand a venit primavara am intrat intr-o faza de organizare si am tot umblat prin produse/ mostre, am scos unele pe care vreau sa le incerc, am dat unele care stateau degeaba, am scap de unele care nu mi se mai potrivesc. A fost un exercitiu bun, in acelasi timp am realizat ca imi place sa incerc parfumuri noi, produsele pentru buze inca imi fac inima sa bata mai tare si sunt anumite branduri care mereu o sa-mi starneasca interesul. Si e bine exact asa cum e.

Sfarsitul de saptamana a insemnat pentru mine timp in liniste, lenevit si mai multe ore de somn decat am prins in noptile de la inceputul saptamanii, dar nu atatea pe cat aveam nevoie si mi-as fi dorit (blocul inseamna galagie de la vecini la cele mai nepotrivite ore). Am primit cateva surprize de care m-am bucurat mult, am petrecut timp cu mama, i-am acordat mai multa atentie Almei dupa ce zile intregi atentia mea a fost mai mult spre Tasha care are o problema la o laba si e cam schioapa. 

Am citit, am urmarit niste documentare despre cateva subiecte care ma intereseaza, am vrut sa-mi fac o programare la masaj dar nu am reusit, mi-am pus ordine in niste idei de care trebuia sa ma ocup, am scos cateva parfumuri pe care vreau sa le port in perioada urmatoare.

Saptamana voastra cum a fost?

2 comentarii

  1. A fost o saptamana buna, in care am muncit mult, dar am cules si roadele, am fost la party si la teatru si mi-am facut timp pentru cartile si serialele care imi plac. Sa ai o saptamana usoara.

    RăspundețiȘtergere