7 intr-o saptamana #436

3.3.24

Saptamana asta m-a consumat intr-un mod pe care nici nu vreau sa incerc sa il pun in cuvinte, ma bucur ca s-a terminat si ca am schimbat anotimpul si - sper eu - energia. Am simtit nevoia sa evadez in multe zile si parcul mi-a fost cel mai aproape, iar albastrul asta si zborul pasarilor au reusit sa-mi umple sufletul si sa-mi indeparteze pentru o perioada toate gandurile.

Am avut multe lucruri de rezolvat si am fost numai cu liste si chestii de bifat, mi s-a parut ca timpul nu m-a ajutat deloc (sau poate oboseala m-a facut sa nu am acelasi ritm cu care sunt obisnuita, eu fiind un om foarte eficient si rapid), am fost numai pe fuga si multe dintre zile le-am inceput cu Cola. Nu cred ca am povestit de asta pe blog, dar in ultimul an am consumat multa Cola si asta e un aspect la care trebuie sa lucrez, dar ... o sa revin la asta candva.

Blanoasele mele au avut probleme pe rand si au fost mult momente cand am simtit ca nu mai duc si nu am mai vazut rezolvare la niste lucruri. Cand lucrurile s-au calmat mi s-a limpezit si mie mintea si am vazut altfel lucrurile, ba chiar am putut sa ma bucur de vecinu' meu caraghios si de mutrele cu care ma asteapta cand ma duc sa vad ce face.

Pick'N'Dazzle mi-a trimis ultima cutie editie limitata pe care au lansat-o, Fantezie de primavara, v-am aratat aici ce contine si daca va tenteaza o gasiti la un pret foarte bun aici. Sunt cateva produse noi si de-abia astept sa le incerc si sa vad cum sunt. Crema de la Avant Skincare pe care o stiu, am mai avut-o si mi-a placut mult. Cutiile astea sunt o ocazie foarte buna sa incercati produse noi fara sa cheltuiti multi bani.

Printre bucuriile de saptamana asta, pentru ca mereu incerc sa nu uit de ele, se numara perechea asta de cercei care imi place la nebunie - un avion si un nor - care m-a facut sa zambesc larg cand am desfacut cutia. Iar cealalta bucurie, care mi-a incantat sufletul la fel de mult, este cartea How Not to Age de Michael Greger pe care o aveam pe lista de dorinte. Este o carte care te ajuta sa imbatranesti sanatos si sa faci cele mai inspirate alegeri, de-abia astept sa o citesc.

Sfarsitul de saptamana a fost cu timp pentru mine pentru ca aveam nevoie de asta, dar a fost si cu multe ganduri pentru ca eu incerc intotdeauna sa invat din lucrurile pe care le traiesc. Insa uneori viata e ciudata si complicata si nu prea ai ce sa intelegi. Eu am nevoie sa inteleg ca sa pot incheia ceva si asta uneori e mult mai greu decat ar trebui ... in sfarsit, asa e viata ...

Saptamana voastra cum a fost? Cum ati inceput primavara?

Trimiteți un comentariu