Placeri de martie

28.3.24

Am incercat luna asta sa ma concentrez pe ce e frumos, pe ce ma umple de energie, pe lucrurile care imi plac si ma fac sa ma relaxez. Iar parfumurile imi dau o stare de bine si de-abia asteptam sa fie cald sa pot sa ma bucur de Riviera Verbena de la Parfums de Nicolai pe care l-am primit cadou de la o prietena. Parfumurile de la Nicolai vin cu o poveste, iar eu am cunoscut-o pe Patricia de Nicolai, un nume de referinta in parfumeria de nisa prin intermediul celor de la Niche Parfumerie.

O admir mult pentru ceea ce a facut in parfumerie si pentru modestia de care da dovada si acum, insa parfumurile de la Nicolai nu prea sunt ceea ce port eu in mod obisnuit. Am luat un discovery kit, le-am incercat, le admir, dar nu sunt pentru mine - cu exceptia unuia: Riviera Verbena, un parfum citric aromat care mi-a placut de la prima mirosire.

Eu am o varianta de 15 ml, insa il puteti lua la 30 ml la un pret foarte bun de la Niche. E proaspat, e vesel, e o combinatie de lamaie, menta, coacaze negre, verbena, iasomie si trandafir intr-o baza de vetiver, patchouli si mosc alb. E luminos si revigorant si imi ma face sa zambesc de cate ori il port.

Florile mi-au facut zilele mai frumoase, fie ca a fost vorba de lalele sau de orice alte flori colorate, mi-au adus un zambet si m-au facut sa ma simt mai bine. De cateva ori luna asta am comandat de la Paul macarons, varianta mare cu vanilie este cea care imi place si, desi evit zaharul in mod constient, cateodata e important sa iti satisfaci si poftele.

Aroma de flori de cires mi se pare extrem de potrivita in perioada asta si m-am bucurat de cateva produse care m-au facut sa zambesc. Dezinfectantul si crema de maini de la Bath & Body Works imi plac mult si am zis ca e cazul sa le am si intr-o aroma primavaratica, asa ca le-am luat cand am luat un cadou pentru cineva. Si mi-am amintit ca am un mini difuzor din gama Sakura pe care l-am primit cadou in urma cu ceva vreme si a ajuns direct in zona in care lucrez eu de obicei.

Desi am migrat in mare parte spre arome mai primavaratice, in multe seri am intins mana dupa produse cu aroma de vanilie pentru ca vanilia imi da o stare de bine si de confort, iar daca mai e combinata si cu altceva e cu atat mai bine si mai placut. Astea sunt cateva dintre produsele care imi plac mult si pe care le folosesc des.

Tu ce mici placeri ai avut luna asta?

Trimiteți un comentariu