In sfarsit e primavara

1.3.24

A venit primavara si de-abia am asteptat-o, iarna mi s-a parut cam trista si am visat la zile cu soare si la o schimbare. Probabil ca imi doresc zile mai linistite si mi-am pus speranta ca primavara o sa aduca altceva, oricum ar fi ma bucur ca e martie si ca suntem pregatiti de un anotimp nou, care sper eu sa ne aduca multe lucruri frumoase. 

Planuri sa fac si sa dreg primavara asta nu am, singurul lucru care ma intereseaza si care este prioritar pentru mine este sa imi fie bine. Am avut niste luni pline, am muncit prea mult, am avut de rezolvat multe lucruri si am nevoie de timp in liniste, de timp care sa fiu si sa respir, de momente de pauza.

Am de gand sa ma bucur de produse pe care le am si care imi plac, dar si sa incerc cateva produse noi. Crema de corp de la Mara Blu striga primavara si am asteptat sa vina martie sa ma bucur de ea, desi am primit-o in urma cu cateva saptamani. Bianca a folosit un parfum frantuzesc personalizat pentru Mara Blu de specialisti parfumieri din Grasse. 

Am simtit din primul moment mirosul de mandarina care este completat de note verzi si se combina foarte bine cu para si bergamota. Iar notele florale intregesc aroma si o fac extrem de placuta si de feminina. Formula este pe baza de ulei de jojoba, vitamina E si extract de mimoza si imi place mult textura. 

Dupa lunile mohorate in care am purtat multe culori inchise si m-am infofolit de cate ori am iesit afara, vreau sa ma bucur de nuante pastel si de culori vesele. Mi-am luat cateva haine colorate si am scos si cateva oje in nuante pline de viata si vreau sa ma bucur de ele in perioada urmatoare.

Korres este un brand care imi starneste nostalgia si am folosit produsul asta de curatare in ultima vreme si am si cateva masti hidratante care isi asteapta randul. Pe langa produsele cu ingrediente active pe care le folosesc in mod frecvent imi place sa imi ofer si momente de relaxare in care sa ma bucur de produse care ma fac sa zambesc.

Am o multime de parfumuri pe care de-abia astept sa le port in zilele cu soare, am si mainstream, dar si de nisa si de-abia astept sa ma bucur de ceva nou in fiecare zi. Si am in plan sa povestesc si pe blog mai multe despre ce-am descoperit nou in ultima vreme, dar si despre niste preferate mai vechi care ma fac mereu sa ma simt bine.

Imi doresc foarte mult sa reusesc cumva sa petrec mai mult timp in aer liber, ma refer la timp in care sa exist si sa simt, nu in care sa am ceva de facut. Sa admir natura, sa vad cum se schimba natura, sa privesc cerul, sa respir adanc, sa imi las mintea sa se linisteasca, sa nu las absolut nimic sa-mi tulbure starea de bine.


Tu cu ce ganduri ai inceput primavara?

Trimiteți un comentariu