Se poate si asa #51

27.2.24

Am scris ultima postare de genul asta in decembrie si atunci mi-am propus cateva lucruri: sa termin produsele care erau pe sfarsite, sa nu strang mai mult de o punga de produse inainte sa fac poze, sa nu uit de anumite ambalaje cum am mai patit-o si sa incerc sa evit accidentele pentru ca mereu se intampla cand adun produsele pentru postarea asta. Unele mi-au iesit, altele nu ... dar nici nu ma asteptam sa bifez tot.

Cele mai multe produse terminate sunt pentru ten pentru ca aveam foarte multe incepute, dar si pentru ca nu sar vreodata peste pasii pe care ii urmez zilnic. Am terminat multe produse de curatare de la Garnier, Doctor Fiterman, Pupa, Clinique, Cclimglam si Paula's Choice, dar si cateva esente/ tonere pentru hidratare si stralucire. 

Gelul micelar din gama Ideal de la Doctor Fiterman si balsamul de la Paula's Choice au revenit in viata mea si probabil ca pe viitor vor reveni si apa micelara de la Garnier si pudra de curatare de la Clinique, insa momentan am alte produse pe care vreau sa le folosesc.

De la Paula's Choice am terminat alte 6 produse: crema Barrier Repair, serul cu 25% vitamina C, boosterul cu 15% vitamina C, peelul cu 25% AHA si 2% BHA, SPF-ul din gama Defense si crema Rescue & Repair Intensive din gama Calm. Crema din gama Resist, boosterul cu vitamina C, peelul si produsul cu protectie solara sunt din nou in viata mea, in mod sigur se va intoarce si serul pentru ca mi-a placut mult (insa am alte produse cu vitamina C pe care vreau sa le termin) si poate si crema Calm (imi place mult ce face pentru tenul meu, insa ficatul meu e deranjat de mirosul ei).

Am mai terminat o crema de ochi de la Scinic, un ser cu 15% niacinamide de la Revuele, un tratament cu THD si acid ferulic de la Peter Thomas Roth, un ser de la Medi-Peel si unul de la Instree, un mini cleanser de la Allies of Skin (pe care am uitat sa-l pun in pozele dinainte), o crema de ochi si una de fata de la Dr. Irena Eris, cateva creme mini din gama Queen Bee de la Apivita (am pastrat doar un ambalaj) si un ser de la Uriage.

Si in timp ce scriam randurile de mai sus mi-am dat seama ca mai aveam cateva produse intr-un punga mica: cateva SPF-uri in varianta travel, un ser cu ceramide de la Transparent Lab, cutia de la plasturii pentru ochi cu vitamina C de la K-Secret, un ser cu retinol de la Neutrogena, un balsam de curatare de la The Body Shop si 2 produse de curatare de la Avon (o spuma si un cleanser), nu am mai facut alta poza pentru ca nu am avut timp, asa ca au ajuns la gunoi, dar le-am terminat si pe ele.

Pentru buze am terminat 3 produse: un exfoliant de la Sabio, un tratament de la Primark si altul de la Transparent Lab si as fi putut sa pun aici si 2 balsamuri cu SPF (insa nu le-am terminat, ci le-am aruncat pentru ca erau deschise de ceva vreme, erau oricum pe terminate). Am terminat multe creme de maini (mult mai multe decat in poza), un dizolvant de la Eveline, un top coat de la OPI si sprayul pentru uscare rapida de la Artdeco.

La capitolul ingrijire corp a fost provocarea cea mai mare pentru mine pentru ca am inceput o multime de produse si mereu am senzatia ca nu se mai termina, dar am dat gata 2 geluri de dus de la Rituals, unul de la Tesori d'Oriente si doua variante mini din colectia de iarna de la Yves Rocher si mai am in baie cateva care se vor termina curand.

Pe partea de exfoliere mereu termin mult mai rapid produse, de data asta am terminat de la Treaclemoon, Balea (consistenta produsului asta e total schimbata fata de acum cativa ani cand il foloseam constant, e mult mai lichid acum), Yves Rocher, Lush si Organic Shop. De la Lush am mai terminat cateva produse sub forma de baton solid (le-am primit cadou), asa ca nu am avut ce sa va arat, mi-au placut mult in conditiile in care nu am fost mare fana Lush cand era si la noi.

Am ramas la Lactovit, varianta Sensitive, si am terminat 2, dar si cateva seruri/ tratamente pentru corp. Am mai folosit cateva editii limitate de la The Body Shop (2 iaurturi si un unt de corp) si de la Pupa (o lotiune delicioasa cu aroma cookies de iarna trecuta), dar nu am mai oprit ambalajele pentru ca nu mai sunt disponibile si nu mai aveam nici loc in punga pe care o tin pentru produsele terminate.

La capitolul par am incercat sa termin ce aveam inceput prin baie ca sa fac loc altora: un sampon si un balsam de la Yves Rocher, niste variante travel de sampon de la TRESemme si System Professional, samponul din gama Dark Oil de la Sebastian si un altul de la Marc Anthony, dar si un tratament de la System Professional de care v-am povestit recent si care mi-a placut la nebunie.

M-am vopsit de 2 ori in perioada asta, o data doar la radacina cu Magic Retouch de la L'Oreal si a doua oara cu o vopsea profesionala din SUA de la ion (pe toata lungimea, am folosit si tratamentele recomandate pentru prelungirea culorii), dar s-a dus la fel de repede din par, asa ca ma intorc la Loncolor pentru ca nu are sens sa arunc banii pe altceva.

Am adunat multe mostre si mini produse si mi-am propus sa incerc ce ma intereseaza si asta am facut in ultimele 3 luni, am pastrat o mica parte din cele care mi-au placut mult: masca Vitamino Color si samponul Prolonger de la L'Oreal Professional, samponul si balsamul Color Extend Magnetics de la Redken, crema de ochi cu ginseng de la Sulwhasoo, un parfum de la Jeroboam (am aruncat peste 20 de mostre pe care le-am folosit de la diverse branduri), cateva produse de la Luce Di Sorrento si alte mostre de la un ser si 2 creme de la Purito.

Stiti vreunul dintre produse?

Un comentariu

  1. Eu am acum în baie exfoliantul acela de la Balea, nu mă pot plânge de el. La un moment dat cred că am terminat și eu un gel de duș Tesori dOriente Byzantium, îmi plăcuse mai mult apa de parfum. În rest, și eu am de terminat anumite produse pentru a face niște ordine și dezmăț.

    RăspundețiȘtergere