Mornings in Milano de la Birkholz

1.2.24

Scriam la sfarsitului anului postarea de aici si va spuneam ca sunt cateva parfumuri pe care le vreau in viata mea in varianta full size. Si la scurt timp dupa ce-am postat pe blog am primit unul dintre ele cadou de sarbatori de la o prietena si m-a bucurat mult pentru ca este un parfum cald care imi place si imi da o stare de bine.

E vorba de Mornings in Milano de la Birkholz Perfume Manufacture, un brand pe care l-am descoperit la Esxence Milano anul trecut in primavara. Birkholz este un brand german care a luat nastere in 2017 si este o afacere de familie din Berlin. La momentul asta au 46 de parfumuri in portofoliu si parfumierii cu care lucreaza sunt Rita Brena si Dominique Moellhausen.

Mornings in Milano face parte din Italian Collection si a fost dragoste la prima mirosire. Am facut click cu el din prima secunda in care l-am mirosit, am cerut o mostra, l-am purtat si m-am indragostit. Si a ajuns pe lista scurta a parfumurilor pe care le vreau, iar Universul a facut in asa fel incat a ajuns la mine mai devreme decat anticipam. Si de atunci l-am tot purtat si savurat.

De ce imi place asa de mult? E cald, e cremos, e gurmand, dar e si oriental si fructat, iar pe pielea mea se transforma in ceva senzual si cu personalitate. Notele de varf sunt cocos, piersica alba, fructe de vanilie si litchi, notele de mijloc sunt iasomie, gardenie thailandeza, frangipani si ylang ylang, iar notele de baza sunt vanilie, mosc alb si note lemnoase. O combinatie extrem de reusita si echilibrata care ramane pe piele si care mie imi incanta simturile de cate ori aleg sa port parfumul asta.


Ati auzit de parfumurile de la Birkholz? Le-ati mirosit?

Trimiteți un comentariu