Cand ti-ai facut ultima data un cadou?

8.2.24

Perioada asta mi se pare una foarte grea cu foarte multa presiune pusa pe fiecare dintre noi din toate partile. Suntem bombardati de informatii, se intampla lucruri la care nu stim cum sa reactionam, totul se desfasoara pe repede inainte si de multe ori ajungem sa fim ultimii pe lista de prioritati pentru ca mereu apare altceva care necesita atentia noastra. 

Eu nu vreau sa uit de mine, nu vreau sa uit de micile placeri care ma ajuta sa-mi fie bine, atat mental, cat si fizic, nu vreau sa ma plafonez si sa ajung sa fac lucrurile mecanic si sa ma comport precum un robot. Vreau sa simt, vreau sa ma bucur, vreau sa fiu ... asa cum vad si simt eu viata.

Va povesteam saptamana trecuta cum aleg eu cadourile si va spuneam un pic si cum e cu alegerea unor cadouri de Valentine's Day intr-o perioada in care peste tot numai asta vezi si toate lumea vorbeste de Valentine's Day si Dragobete. Astazi vreau sa va spun despre cadourile pe care ni le facem singure, nu pentru ca nu are cine sa ne faca sau din cine stie alte motive, ci de cadourile pe care merita sa ti le faci singura pentru ca meriti sa te bucuri si sa te simti rasfatata, iar uneori pur si simplu simti ca ai nevoie sa te premiezi cumva pentru ceva ce ti-a iesit.

Mie imi place sa imi fac singura cadouri, mai ales in perioadele tensionate si cand am mult de munca si insist pe momentele astea cand simti ca esti obosita, nu mai ai energie si totul pare ca se inchide in jurul tau. Asta e cel mai bun moment sa-ti faci o bucurie, sa te rasfeti, fie ca iti cumperi o carte noua pe care voiai de mult sa o citesti, fie ca iti comanzi prajitura aia la care te-ai uitat in vitrina zilele trecute, fie ca iti faci o programare la masaj sau faci o baie lunga sau de ce nu sa iti iei in sfarsit produsul ala cosmetic pe care il ai in wishlist de ceva vreme sau parfumul la care te gandesti de ceva vreme?

Eu cand am momente d-astea si imi doresc sa ma rasfat cu un produs intru pe Notino si ma uit la ce oferte sunt. Iar in ultima vreme au avut oferte chiar bune si m-am rasfatat cu cateva produse pe care le-am mai avut si mi-au placut mult. Mai am cateva produse pe lista de dorinte, insa astept o oferta buna la ele pentru ca stiu sigur ca va veni.

De la Rituals mi-am luat din gama Jing Slow Down Hair & Body Mist, v-am mai spus ca asta e gama mea preferata de la Rituals, desi imi mai plac si altele. Mistul il tin pe noptiera si imi place sa-l folosesc seara inainte sa ma duc la culcare, imi da o stare de bine si de relaxare care imi plac mult la finalul unei zile pline. Varianta asta e Relax, dar mai e una Sleep pe care as vrea sa o incerc pe viitor.

 
Iar urmatoarele 2 produse le-am recumparat pentru ca mi-au placut mult, insa pe amandoua am reusit sa le stric cumva inainte sa le termin (am avut cateva episoade nefericite cu produse scapate din mana sau varsate din greseala), asa ca le duceam lipsa. The Essence of Healthy Toner & Setting Spray de la Physicians Formula are o formula cu 95% Galactomyces Ferment Filtrate si imi place mult pe post de toner pentru ca e plina de antioxidanti, insa face o treaba buna si pe partea de fixat machiajul.

Texturizing Spray din gama Volumetry de la L'Oreal Professional este un spray texturizant  leave-in care ofera volum si ceea ce imi place la el in mod deosebit este ca nu incarca si nici nu ingrasa parul. Formula e foarte interesanta: acid salicilic care curata scalpul, reduce sebumul si previne pleostirea parului si Intracylane care fortifica si adauga volum. Se foloseste pe parul umed, dupa spalare.

Tu iti faci singura cadouri? Astepti o ocazie speciala sau iti place sa-ti faci mici bucurii atunci cand simti?

Trimiteți un comentariu