Cum a fost iarna asta?

22.2.24

Scriam saptamanile trecute pe pagina de Facebook a blogului ca nu simt nevoia unui jurnal pentru ca asta fac pe blog, cu limitele aferente de bun simt si cu extrem de multa atentie la informatiile care tin strict de mine si de viata mea. Sunt lucruri care nu vor ajunge niciodata aici, asa cum sunt lucruri de care vreau sa scriu chiar daca nu sunt "perfecte" si poate nu se incadreaza in anumite standarde. Dar eu nu-mi traiesc viata dupa standarde, nu am facut asta vreodata ...


Iarna asta a fost grea si cu tot ce se intampla acum in viata mea mi-a fost greu sa pastrez ritmul de postat pe blog si pe celelalte canale de Social Media, ba chiar au fost zile cand mi-a venit sa zic "gata, pana aici, nu mai am cand". Dar eu nu sunt genul de om care renunta la greu, asa cum nu sunt genul de om care sa faca lucrurile pe jumatate. M-am mobilizat si am continuat ...

Nu am fost mereu multumita de ce-am facut si am lasat cateva chestii sa ma enerveze, desi nu ar fi trebuit, dar cand esti obosit si ai multe pe cap e greu sa nu iei anumite lucruri personal, oricat de mult ti-ai antrenat mintea pentru asta. Sunt lucruri pe care le lasam sa ne atinga, desi nu ar trebui, asa cum sunt lucruri pe care le lasam sa treaca pe langa noi pentru ca nu mai avem putere sa le observam.

Cred ca am mai scris la un moment dat ca mie mi se pare perioada asta cea mai grea din ultimii ... multi ani si ma refer la starea noastra generala si la tot ce se intampla. E greu sa ramai tu cand in jurul tau e ce e, e greu sa nu uiti de valorile tale cand vezi si auzi diverse, e greu sa nu simti frustrare cand observi anumite lucruri, e tot mai greu sa fii om intr-o lume care uita sa simta si sa traiasca.
 
Mi-am canalizat energia pe lucrurile care conteaza pentru mine si am fost atenta sa nu uit de chestiile alea mici care ma fac sa ma simt bine: produse de ingrijire cu texturi care seamana cu un rasfat, un parfum care ma face sa zambesc, ciocolata calda sau un ceai delicios, timp petrecut cu mine si pentru mine. Am incercat sa ajut atat cat am putut, fara sa las anumite situatii sa ma afecteze mai mult decat e cazul.

Din fericire Universul "lucreaza" de multe ori prin oameni si cand simti ca nu mai poti si ca nu mai e loc iti trimite mesaje prin oameni pe care poate nu ii cunosti sau poate pe care nu i-ai observat cu adevarat pana acum si-ti aminteste ca viata e frumoasa si merita traita, tine doar de tine cum alegi sa faci asta.

februarie 2024, Bucuresti

Trimiteți un comentariu