Placeri "vinovate"

14.2.24

Postarea asta e una cu o tenta glumeata pentru ca eu nu cred in impartiri de genul bun/ rau, corect/ gresit, insa se intampla de multe ori sa folosesc sau sa fac ceva doar pentru placerea mea, chiar daca in teorie stiu ca exista alegeri mai "bune" sau ca pretul nu justifica calitatea sau cine stie ce alte criterii as putea sa insir ca sa nu intind mana dupa ceva ... Dar viata e scurta si mie imi place sa ma bucur de ceea ce ma face sa zambesc si despre asta e vorba azi.

Produsele de machiaj de la Lancome imi plac si am cateva pe care le folosesc des (rimelurile lor raman printre preferatele mele), insa cand vine vorba de produsele de ingrijire a tenului se schimba treaba: formulele nu mi se par nemaipomenite, iar pretul este mult prea mare si nejustificat tinand cont de ce primesti. Cu toate astea imi place din cand in cand sa ma rasfat cu produsele lor demachiante si in prezent am apa micelara si laptele demachiant din gama Confort. Imi plac si asta e.

Sapunurile lichide de la Rituals au un pret mult mai mare decat alte produse similare de pe piata, insa pentru mine sunt o placere si imi plac multe dintre aromele lor, asa ca atunci cand le prind in vreun set sau la o oferta buna imi satisfac placerea asta si zambesc de cate ori ma spal pe maini. Imi plac la fel de mult si produsele pentru ingrijirea mainilor si am cateva creme, dar si cateva balsamuri hidratante.

Glossurile nude sunt preferatele mele si daca mai sunt si plumping cu atat mai bine ... clar am prea multe, dar tinand cont ca chiar le folosesc si ca nu mi s-a intamplat sa se strice vreunul si sa ajung sa-l arunc (le tin intr-un sertar, la intuneric si departe de vreo sursa de caldura) de ce sa nu ma bucur de ele si sa am de unde sa aleg? 

In ultimul an am fost mult mai temperata in ceea ce priveste cumparaturile, dar ma bucur de cele pe care le am - si nu, nu sunt neatinse, am avut grija inainte de poza asta sa elimin golurile de aer ca sa arata estetic frumos.


Imi place sa citesc si mi se intampla in perioade foarte stresante sa simt nevoia de o comedie usoara, de ceva care sa ma faca sa zambesc si care sa ma faca sa imi iau mintea de la probleme ... si intind mana dupa o astfel de carte. Surprinzator sau nu, uneori tocmai bucati din cartile astea (care aparent sunt superficiale si fara "valoare") ma fac sa ma gandesc la anumite lucruri sau imi dau idei.


As putea sa continui lista asta, dar ma opresc aici ... Tu ce placeri "vinovate" ai?

Un comentariu

  1. Sincer, eu sunt satula sa ma tot argumentez in momentul in care imi cumpar ceva. Din nefericire, mai mult sau mai putin stiu cine a instaurat moda asta la mine si relativ in ce perioada a vietii mele. Chiar si acum, dupa ani de zile de la "evadarea" din acel mediu, inca ma mai simt datoare sa ma explic in momentele in care imi permit anumite luxuri, fie ca e vorba de o zi in care nu fac prea multe sau cumparaturi mai ample fie ca e vorba de suma cheltuita fie ca e vorba de cantitatea cumparata.

    RăspundețiȘtergere