Cat de greu e sa alegi cadouri pentru el?

2.2.24

Ce si cum alegi sa faci un cadou deosebit cuiva drag este subiectul care mereu revine in forta in anumite perioade si pentru multe persoane sa alegi ceva pentru o persoana care inseamna ceva in viata ta poate fi extrem de dificil. Pentru mine este si a fost mereu o provocare sa ma gandesc la persoana careia vreau sa-i fac o surpriza si sa gasesc un cadou care sa ii placa, dar care sa si ia prin surprindere. 

Cadourile nu trebuie sa aiba neaparat o valoare materiala pentru ca suntem diferiti si avem nevoie diferite, unii dintre noi au nevoie de timp de calitate, altii au nevoie de ajutor pentru a face anumite lucruri, altii au nevoie de cuvinte de incurajare sau de sustinere, iar pentru unii dovada iubirii o reprezinta cadourile pentru ca asta este pentru ei limbajul iubirii. Oricare varianta e in regula, tot asa cum cele mai frumoase cadouri sunt alese facute fara vreo ocazie anume.

Dar tinand ca e mare nebunie cu cautarea de cadouri de Valentine's Day pentru el zilele astea m-am gandit sa va dau cateva idei, asa cum am mai facut si alti ani, dar nu vreau doar sa va arat cateva produse, ci sa va spun de la ce idee plec eu atunci cand aleg un cadou.

Cel mai simplu pas de la care poti sa pleci atunci cand alegi un cadou pentru un barbat este sa te gandesti la pasiunile sale si la modul in care isi petrece timpul liber. Ii place sa faca sport? Ia-i cateva produse care sa-l ajute atunci cand merge la sala, eu mereu aleg produsele de la Rituals, mai ales din gamele Sport si Homme pentru ca sunt bune, sunt usor de folosit si ofera si o doza de rasfat pe langa partea de ingrijire. Pe Notino gasiti atat variante pentru un buget mai mic precum setul The Perfect Sport Duo, cat si variante cu mai multe produse daca aveti un buget mai mare.

Stiti ca ii plac chestiile legate de IT? Mergeti in directia aia si cu putina atentie o sa ii faceti un cadou care o sa-l ia prin surprindere si o sa ii arate ca pasiunile lui conteaza. E genul de barbat careia ii place sa incerce lucruri noi? O experienta care sa-i ofere ceva nou de incercat o sa ii aduca clar un zambet. E genul care adora sa incerce mancaruri si bauturi noi? Gasiti un restaurant sau bar pe gustul vostru si scoateti-l la o intalnire.

Cadourile practice trebuie si ele luate in seama, mai ales daca el e genul practic (cum sunt cei mai multi dintre barbati), dar de ce sa nu le ducem si pe ele un pic mai sus? 

E un tip pentru care igiena e importanta si e interesat si de sustenabilitate? Dezinfectantele de maini de la HAAN sunt usor de luat oriunde, varianta Wood Night e perfecta pentru barbati, in plus ambalajele sunt reincarcabile si 100% reciclabile.

Are grija de el si ii plac produsele de ingrijire, dar vrea sa fie masculine? Gasesti o multime de variante care sa il ajute, dar sa si arate masculin. Daca acorda mult timp parului un produs precum No.Breaker de la Sebastian Professional s-ar putea sa-l incante sau poate a inceput sa fie ingrijorat de ridurile din jurul ochilor. Crema de la Avant Skincare poate fi cadoul care sa-l convinga sa foloseasca un produs pentru zona asta.

Ii plac parfumurile si vrea sa incerce cateva arome noi? Tot Notino iti vine in ajutor cu My Discovery Box - 5 esantioane pe care le poti alege si costa doar 32 lei. Eu am luat asa de cateva ori mostre de parfumuri de nisa precum Amouage, Comme de Garcons si Byredo sau Loewe, brand care ne place amandorura. Si tot pe site gasiti Luxury Box cu 3 miniaturi de parfum care o sa-l incante daca e cu adevarat pasionat de parfumerie.

Voi cand alegeti un cadou ce luati in calcul?

Faceti cadouri doar cu anumite ocazii sau faceti atunci cand simtiti?

Trimiteți un comentariu