7 intr-o saptamana #434

18.2.24

Am inceput postarea asta cu acelasi sentiment de saptamana trecuta: viata mea e destul de plictisitoare in ultimele luni si ma refer strict la ce expun pe blog si in mediul on-line (ca in realitate de-abia reusesc sa fac tot ce imi propun intr-o zi), refuz invitatiile la evenimente pentru ca nu am cum sa le incadrez acum in programul meu, iar cand merg undeva pentru placerea mea ultimul lucru pe care mi-l doresc e sa fiu cu telefonul in mana. 

Asa ca mi se pare ca postarile astea sunt foarte statice si de cele mai multe ori e vorba de acelasi lucruri, chiar daca cifrele imi arata ca va place rezumatul asta de final de saptamana si de multe ori asa pot sa va arat lucrurile de care altfel nu as apuca sa scriu. M-am uitat de curiozitate de cati ani fac asta si am ras: in august 2014 am scris prima postare de genul asta, deci sunt aproape 10 ani.

Trecand peste gandurile care zboara prin mintea mea am avut o saptamana plina la munca si nu ma ajuta deloc statul cu ochii in monitor atat de mult, asa ca incerc sa creez o atmosfera cat mai placuta in jurul meu si sa nu las oboseala sa puna stapanire pe mine, chiar daca uneori e extrem de greu.

Am mereu la indemana roll-on-uri cu uleiuri esentiale si le folosesc in functie de ce simt ca am nevoie, imi plac si simt ca ma ajuta si asta e tot ce conteaza. De la Tisserand am mai multe produse, e un brand care imi place mult - au o gama Total De-Stress din care am doar un mist si vreau sa incerc si altceva.


Alimentatia sanatoasa este un subiect mai mult decat interesant pentru mine si imi place sa stiu ce spun cele mai noi studii, tot asa cum imi place sa incerc diverse combinatii. Pe lista mea de dorinte sunt 2 carti scrise de Michael Greger, cam scumpe si trebuie comandate de afara, asa ca atunci cand am vazut cartea de retete de la How Not to Die in romana la pret super bun pe Bookzone am luat-o direct. Am rasfoit-o si imi place ce-am vazut pana acum.

Apropo de alimentatie Sezamo este in continuare siteul principal pentru cumparaturile alimentare, iar la inceput saptamanii am luat o sacosa Save Me care mi-a placut mult. Sacosa este 29,99 lei, produsele pe care le-am gasit de data asta au avut valoare de vreo 10 ori mai mare si am gasit niste chestii pe care nu le-am incercat pana acum si pe care probabil nu as fi facut-o pentru ca sunt extrem de scumpe.

Ce vedeti in poza jos verde este salicorne, cunoscut si ca sparanghel de mare, are o textura crocanta si gust sarat, mi-a placut mult si am de gand sa il cumpar pe viitor. O alta chestie interesanta pe care am gasit-o in sacosa au fost frunzele de banan si le-am incercat deja cu file de peste la cuptor, interesante si ele, v-am spus mai multe pe Instagram Stories. Cassava sau manioc este o radacinoasa pe care nu am incercat-o datorita pretului, dar am gasit-o in sacosa, asa ca in seara asta o sa incerc sa fac chipsuri.

Iesirile cu blanoasele mele sunt tot mai scurte, ele merg tot mai greu si dureaza foarte mult pana urca si coboara, asa ca nu am mai avut timp sa o tin pe Alma pe banca asa cum ii place. Iar cand am facut-o intr-una din zilele mai libere se uita cu privirea asta caraghioasa la mine si n-am putut sa nu ii fac o poza. Si ea a inceput sa se miste tot mai greoi, nu mai poate sa sara in pat, se vede in fiecare zi cum imbatraneste ...

Printre placerile mele de saptamana asta: macarons, rujurile de la Givenchy si multe produse delicioase pentru corp. Apropo de placeri ... a lansat Givenchy un fond de ten cushion care mi-a facut inima sa bata mai tare si am vazut si o editie limitata de Yves Saint Laurent in ambalaj rosu care e de vis. 

Si daca tot vorbim de dorinte candva pe viitor as vrea sa mai incerc cateva produse din gama Rock Roses de la Marie Stella Maris. Am avut o varianta mica a difuzorului pentru camera si mi-a placut mult, iar acum am sapunul lichid si lotiunea pentru maini. E un brand de care v-am mai spus si care mie imi place mult.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu