7 intr-o saptamana #432

4.2.24

Mi se pare ca in ultima vreme in toate postarile de duminica va spun ca avut o saptamana plina si ca sunt obosita, dar asta e realitatea mea din acest moment. Saptamana asta am ratat si o noapte de somn si m-a dat peste cap cu totul, am avut foarte mult de munca si de-abia am gasit timp pentru mine si pentru momente fara ceva de facut. Mi-e dor de cateva ore in care sa stau cu prietenii, sa radem si vorbim despre toate si nimic ...


Am incercat sa petrec putin mai mult timp cu Alma pentru ca a fost cam abatuta, insa mi-e destul de greu sa ma impart intre blanoase acum - 2 dintre blanoasele mele sunt pe zi ce trece mai lipsite de putere si totul necesita mai multa forta (din partea mea) si mai mult timp (si la mine si la ele). E o perioada dificila si la un moment dat o sa povestesc mai multe despre asta, acum doar incerc sa fac tot ce pot si sa le fie bine.

Am plasat saptamanile trecute 2 comenzi la Bath & Body Works cand au fost niste oferte foarte bune pentru ca aveam de facut niste cadouri si mi-am luat si eu cateva produse. Lotiunile de corp de la ei imi plac mult, aromele de iarna sunt cele care ma atrag mereu, insa - cred ca v-am mai zis asta - le iau doar cand le gasesc la super oferta pentru ca sunt prea scumpe pentru ce ofera (la pretul "normal" ma refer).

Am incercat cateva produse noi saptamana asta si cele de la Luce Di Sorrento au fost o surpriza extrem de placuta. Cand am fost ultima data la Niche Parfumerie m-am intors cu cateva mostre de parfum si cu cateva de ingrijire a tenului, brandul asta e unul cu istorie si toate produsele lor au la baza ulei de masline si ulei esential de lamaie Sorrento - cine s-ar fi gandit ca o sa imi placa ceva cu ulei esential de lamaie? Eu sigur nu, texturile sunt luxuriante, mirosul este unul care te duce cu gandul direct la vacanta, foarte interesante dar cu un pret destul de ridicat.

Paula's Choice a lansat in sfarsit exfoliantul cu acizi AHA pe care eu il folosesc de la inceputul anului si combinatia asta cu crema Barrier imi place la nebunie pentru refacerea barierei cutanate. Am pregatit o postare ampla despre produs si o comparatie intre produsele cu AHA pe care le am de la brand, saptamana viitoare va dau mai multe detalii.

Am primit de la Sezamo o surpriza care mi-a placut mult: de acum livreaza si flori proaspete si m-au anuntat intr-un mod mai mult decat frumos. Pe site sunt multe tipuri de lalele si in curand vor avea si flori de primavara. Partea amuzanta e ca in ziua cand a venit surpriza de la ei eu plasasem o comanda dimineata si am luat carne, branza si ce ne mai trebuia, dar am uitat complet de legume si fructe si am gasit in sacosele de la ei exact cu cumpar eu mereu: conopida Romanesko, rosii cherry, ridichii Blue Meat, banane, mere si pere.

Singurele mele planuri pentru sfarsitul asta de saptamana au fost sa stau ... am dormit, am ascultat muzica, am citit (mi-am comandat la inceputul saptamanii cateva carti noi de pe Librex pentru ca au avut oferte bune si transport gratuit) si am gatit. Am cumparat saptamana asta un air fryer de la Tefal si de-abia ieri am reusit sa-l incerc, poate o sa revin cu impresii despre el daca va intereseaza.


Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu