Produse care m-au convins din prima

20.2.24

Am incercat multe produse noi in ultimele luni si am descoperit cateva care imi plac la nebunie si pe care le folosesc cu placere, asa ca astazi vreau sa va povestesc despre cateva astfel de produse pentru par, ten si corp, de la branduri pe care le-ati mai vazut la mine sau pe care le redescopar dupa cativa ani de pauza.

Si o sa incep cu System Professional, un brand care imi place la nebunie si care imi face periodic surprize de care ma bucur de fiecare data pentru ca asa am descoperit in timp produse de care nu stiam sau pe care poate nu le-as fi incercat. Gama LuxeOil cu keratina este una care imi place la nebunie si pe care am mai avut-o, iar acum am avut ocazia sa incerc si masca din gama si e exact asa cum am sperat sa fie. Dupa ce o folosesc parul meu se simte si arata intr-un mare fel.

Dar vreau sa va povestesc mai multe despre doua produse noi pentru mine si pe care le-am folosit de cand le-am primit in decembrie. Repair Emulsion este un tratament care repara, protejeaza si care reuseste sa ajute foarte mult parul. Este intr-un recipient extrem de interesant si se aplica pe par in sectiuni, se agita tubul, se apasa pe scalp, se maseaza spuma si se lasa sa actioneze 5-10 minute, dupa care se clateste.

Formula contine keratina, aminoacizi si niste compusi de care nu am auzit, iar ceea ce face este sa actioneze exact pe portiunile de par care au nevoie de ajutor. Nu am mai incercat un astfel de produs pana acum, nu stiu de unde se poate achizitiona, dar o sa ma interesez pentru ca mi-a placut la nebunie si mi-a ajuns la destul de multe folosiri recipientul asta de 50 de ml.

Celalalt produs este din gama LuxeOil si este vorba de Reconstructive Elixir, un produs extrem de spornic si foarte interesant. Netezeste, hraneste si protejeaza parul, formula fiind una pe baza de keratina si multe uleiuri. Se poate folosi in mai multe feluri: se poate aplica direct pe par pentru hidratare si pentru a ajuta la descurcare (se poate folosi atat pe parul umed, cat si uscat), se poate adauga in masca de par pe care o folositi sau se poate folosi ca produs de styling pentru un aspect ingrijit si neted.

Gama Queen Bee de la Apivita nu imi este necunoscuta, insa au trecut cativa ani de cand am avut un produs din gama asta, timpul a trecut si produsele au fost imbunatatite. Am primit cadou de la Apivita de sarbatori un set cu mini produse si le-am tot folosit in perioada rece si mi-au placut mult. Queen Bee este gama lor premium pe baza de laptisor de matca, propolis, miere si este gandita pentru a oferi fermitate si luminozitate.

Am incercat atat serul din gama, cat si mai multe variante de crema, toate au o textura care mi-a placut la nebunie, se simt foarte bine pe piele si de fiecare data cand le-am folosit am simtit intreaga experienta ca pe un rasfat. Serul si crema regeneratoare cu textura usoara as zice ca sunt preferatele mele. desi mi-au placut toate patru produsele.

Cu Weleda m-am reintalnit dupa cativa ani de pauza si am folosit in ultimele luni cateva produse din gama Skin Food, probabil cea mai cunoscuta gama a lor. Produsele se gasesc la MioBio, la Bebe Tei si in farmaciile Tei in caz ca vreti sa le incercati si nu stiti unde se gasesc. Am primit de la Weleda un colet cu 3 dintre produse, exista si un unt de corp in gama asta si am folosit varianta Light a cremei si balsamul de buze, crema  intens hidratanta i-am dat-o mamei si mi-a zis ca ii place la nebunie.

Gama asta este inspirata dupa un produs creat in urma cu 100 de ani si este gandita pentru a fi folosita de intreaga familie, fiind potrivita pentru pielea uscata sau foarte uscata  Formula este pe baza de panseluta, galbenele si musetel combinate cu uleiuri si ceara de albine, iar mirosul este unul specific dat de uleiurile esentiale.

Eu am folosit crema pe coate si genunchi, cele mai uscate zone ale mele si imi place mult cum se absoarbe si cum se simte pielea dupa folosire. Am folosit-o si pe maini atunci cand am simtit nevoia si face exact ce promite: hidrateaza si protejeaza (a fost extrem de utila in zilele cu ger de la inceputul anului).

Balsamul de buze este perfect in perioada rece pentru ca formeaza o bariera de protectie, in timp ce ofera hidratare. E usor de luat in geanta si la fel de usor de folosit, ofera un luciu discret si se poate aplica si peste un produs colorat de buze. Stiu ca cei de la Weleda il recomanda si pentru buzele crapate, insa eu nu l-as folosi asa pentru ca are uleiuri esentiale si s-ar putea sa va deranjeze daca aveti buze sensibile. Daca cautati insa ceva hidratant e de incercat.

Ati incercat vreunul dintre produse?

Trimiteți un comentariu