7 intr-o saptamana #435

25.2.24

Saptamana asta a fost agitata rau, a avut momentele ei frumoase, dar m-a si pus in niste situatii care mi-au atins multe coarde sensibile. Asta cred ca e singurul mod in care putem sa crestem si sa invatam, dar nu e tocmai usor. Mi-as fi dorit sa dorm mai mult, tot asa cum mi-as fi dorit sa am mai mult timp pentru relaxare. Alma si-a mai pierdut o masea si nu a fost bine cateva zile, asa ca am incercat sa ii ofer mai multa atentie si sa o las sa se bucure de vremea frumoasa, chiar daca a fost de pe o banca (cu plimbarile e tot mai greu).

Am dat mai multe comenzi on-line pentru ca aveam nevoie de cateva lucruri (nu toate au fost din necesitate), o parte au ajuns, iar altele urmeaza. Cheltuilele mele cu animalele sunt destul de ridicate in fiecare luna si mereu profit atunci cand gasesc oferte bune, cei de la PentruAnimale au avut reduceri bune si transport gratuit asa ca am luat Fypryst si mancare - gasiti aici toate ofertele lor, weekendul asta au si cadou la comenzi, iar de pe Emag am luat un alt tip de sampon uscat sa vad cum e. 

Va spuneam pe Instagram ca am ajuns intamplator pe Shein intr-o zi la inceputul lunii, nu m-am mai uitat de ani de zile pe site, si am pierdut vreo 2 ore pe site, iar in final am si plasat o comanda care a venit extrem de repede. Am luat cateva chestii ieftine sa vad cum sunt, stickerele astea mi se par extrem de reusite si pretul a fost extrem de mic in comparatie cum ce-am vazut in alte parti.

Am citit mult zilele astea si mi-a prins tare bine pentru ca mintea mea avea nevoie sa evadeze si sa se rupa de cotidian, asa ca am profitat de ofertele de pe Libris in ziua in care au avut transport gratuit si mi-am luat cateva carti noi de citit pentru ca din astea deja am dat gata 2. Am luat cateva thrillere extrem de interesant cu reducere de peste 70% si de-abia astept sa le citesc.

Ingrijirea pielii ocupa un loc clar in programul meu zilnic si nu sar niciodata peste anumiti pasi, desi produsele variaza si ma adaptez la ce simt ca are pielea nevoie. Asa si cu buzele, folosesc produse in functie de cum le simt si uleiurile imi plac mult seara. Astea 2 de la Catrice si Essence au pret extrem de bun si fac ce promit, nu se compara la textura cu altele mai scumpe, dar nici nu astept asta pentru ca sunt realista.

Ieri a fost cu relaxare, cu timp pentru suflet, cu plimbari lungi, cu soare dar si cu incercat cateva produse noi, inclusiv lumanarea asta care a fost o surpriza de la Sezamo. Pe Adriana, cea din spatele Iz de Poveste o stiu de ani buni, insa nu am incercat lumanarile pana acum. Se pot achizitiona si de pe Sezamo de acum si mi se pare foarte misto ideea - faci cumparaturile pentru casa, poti sa iti iei si flori proaspete, dar si o lumanare parfumata.

Tichet de imbarcare catre Paris (Coup de Foudre) este ultima lansare si este o combinatie delicioasa de pain au chocolat, unt, caramel si cafea, este delicioasa si te duce cu gandul la o plimbare pe Sena si la rasfat. Lumanarile sunt o combinatie de ceara de cocos si rapita si sunt turnate manual.

Saptamana voasta cum a fost?

Trimiteți un comentariu