7 intr-o saptamana #433

11.2.24

Am fost foarte aproape de a nu scrie postarea asta pentru ca mi-am dat seama ca nu am avut timp sa stau cu telefonul in mana in primele zile ale saptamanii, atunci cand am iesit ultimul gand mi-a fost la facut poze, dar pana la urma viata e si asa ... cu chestii de care uiti, cu lucruri care nu arata spectaculos, cu probleme de care habar nu ai, cu momente bune si rele.

Mintea mea a fost intr-o continua agitatie saptamana asta, asa cum e de luni intregi, situatia cu blanoasele mele e tot mai grea cu fiecare zi care trece, iar eu ma simt din ce in ce mai obosita. Trag de mine sa fac toate lucrurile care necesita atentia mea, sa nu dau rateuri in alte domenii din viata mea si, cum sunt o perfectionista, pun de multe ori presiune prea mare pe mine cand ar trebui sa fiu mai intelegatoare si mai blanda cu propria persoana. Si saptamana asta am ajuns intr-un punct de extenuare in care nu am mai fost de extrem de multi ani.

Sunt zile cand reusesc sa imi mentin starea de bine indiferent de ce se intampla in jurul meu (si se intampla multe de care nici nu vreau macar sa spun ceva) si alea sunt zilele cand reusesc sa fiu total prezenta si sa ma bucur de un buchet colorat de lalele, de fructe gustoase, de un miros care imi place mult, de o conversatie inteligenta cu un om care ma inspira, de o melodie care atinge ceva in mine. Nu sunt toate zilele asa, dar vreau sa ma gandesc la cele cu momente frumoase ... de probleme suntem toti satuli.


Saptamana asta am dat cateva comenzi si o parte dintre produse au si ajuns. Am descoperit un brand pentru ingrijirea corpului care imi place la nebunie si de care vreau sa va povestesc separat intr-o postare, am incercat exfoliantul si lotiunea si am mai plasat o comanda dupa sa incerc si alte arome. De la Notino am luat un Discovery Kit pentru ca am gasit cateva produse interesante, setul asta cu 4 balsamuri de curatare de la Banila (fiecare are 7 ml si e perfect pentru calatorii, am mai avut variante asemanatoare in trecut si mi-au prins bine) fiind cel care m-a convins sa dau comanda.

Am plasat o comanda la Pick'N'Dazzle si o sa va povestesc mai multe in curand - in cutia Love Box pe care mi-au trimis-o a fost un brand de parfumuri care mi se pare foarte interesant si am vrut sa fac cuiva o surpriza si am luat o cutie Dazzling pe o luna cu 2 dintre parfumuri si pentru mine am luat 3 produse de par de la Sachajuan. Si am mai plasat o comanda pe Shein, am ajuns intamplator pe site - nu am luat haine, ci niste chestii utile zic eu, dar va arat cand vine.

Am tot incercat sa-mi fac timp mai mult sa gatesc, dar peste zi mi-e aproape imposibil sa imi fac timp si sa mananc (nu e nici pe departe o varianta buna, dar sunt lucruri pe care nu le pot controla, nu mai zic altceva), asa ca seara in general pregatesc mancare pentru ziua urmatoare. M-am tot uitat prin cartile pe care le am cu gandul sa imi ajut mintea sa aiba din nou entuziasm pentru partea asta, chiar daca trebuie sa fac lucrurile in graba. Imi iese si nu imi iese ...

Sfarsitul de saptamana a fost cu relaxare, cu mai mult somn, cu iesit in parc, cu momente de liniste, cu mici placeri, cu lenevit cu cartea in mana pe canapea, cu multe ganduri si semi-planuri (nu exista cuvantul asta, dar e ceva ce reprezinta bine situatia actuala pentru noi, asa ca exista pentru mine), a fost o gura de aer dupa o saptamana nebuna.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu