Placeri de ianuarie

30.1.24

Prima luna din an se apropie de final, habar n-am cum au trecut zilele si cum ianuarie e pe sfarsite, dar asta e realitatea. Si ce mod mai bun sa inchei luna decat cu cateva activitati si produse care mi-au placut mult si mi-au facut viata mai frumoasa? Astea sunt momentele si lucrurile la care vreau sa ma gandesc, cele carora vreau sa le dedic energia mea, cele care imi bucura sufletul.

Am inceput cartea asta in decembrie si am luat-o incet, am savurat cele 3 povesti seara cu o cana mare de ceai langa mine, dar si cand am plecat pe undeva si stiam ca o sa am timp sa ma relaxez. Mi-era dor sa citesc in engleza, anul trecut am incercat sa rezolv asta si mi-a iesit destul de bine. Nimic special la cartea asta, niste povesti usoare si frumoase, dar e vorba de modul in care ma face pe mine cititul sa ma simt, de momentele de liniste pe care mi le ofera.

Momentele alea mici de care va tot zic sunt cele care fac diferenta si care pe mine ma ajuta enorm, iar daca mai sunt insotite si de o ceasca de ceai, ciocolata delicioasa si discutii inteligente ... e tot ce vreau in zilele nebune cand totul pare ca se invarte cu o viteza periculoasa. Iar daca mai adaugam la asta si un parfum care imi place la nebunie ... paradis.

Perioada asta a fost una in care fiecare zi a venit cu o alta aroma pentru rasfatul meu personal si m-am bucurat din plin de mirosurile gurmande - pe langa cele de care v-am spus luna trecuta de la Yves Rocher si Bottega Verde mai sunt 2 care imi plac mult - Gingerbread si Marshmallow de la Ziaja - pe care le-am tot folosit si care ma fac sa zambesc. Ziaja e un brand polonez de care eu va spun de multi ani, nu au ambalaje atat de spectaculoase ca alte branduri, dar produsele si preturile sunt de luat in seama.

Am folosit multe produse care imi plac mult luna asta, dar vreau sa va spun doar de 2: produsul pentru buze cu colagen de la Buxom (pe care vi l-am aratat la inceputul lunii si de care va ziceam ca sunt extrem de curioasa) si aroma Share The Love de la Cashmere Aroma, pe care acum o asociez cu dormitorul. Am parfumul de rufe, parfumul pentru textile, dar si parfumul de camera si sunt aproape sigura (e greu pentru ca au multe reusite) ca e aroma mea preferata de la ei.

Voi ce ati facut/ folosit cu placere luna asta?

Trimiteți un comentariu