7 intr-o saptamana #429

14.1.24

Saptamana asta a fost una plina si de cele mai multe ori am simtit ca sunt contracronometru, iar cel mai mult am tanjit dupa momentele de liniste. Mi-as dori mai multe dimineti cu ceai savurat in liniste, cu muzica in surdina, cu timp in care sa-mi pun gandurile in ordine, cu zambete lenese si cu luat viata in piept usor.

Am facut putina ordine in produsele de machiaj pe care le am si mi-am propus sa folosesc mai des unele dupa care am intins mana cand si cand, am analizat ambalajele la anumite branduri (cele 3 rujuri de mai jos sunt de la Pat McGrath) si m-am gandit la ce anume ma face sa cumpar un produs, in ultimii ani comportamentul meu de cumparator s-a schimbat. La fel am procedat si cu bijuteriile si am observat clar care sunt preferintele mele.

A nins de mai multe ori saptamana asta si chiar daca nu s-a depus e iarna. E frig, bate vantul, toata lumea e infofolita, Alma nu e foarte incantata de vreme pentru ca se misca destul de greu, dar ne descurcam. Cand era mai tinerica se tavalea in zapada si se bucura, acum cu batranetea si artrita nu mai e deloc amuzant. Iar pentru celelalte blanoase ale mele care nu mai vad e si mai greu.

Am avut mult de munca si mi-a fost destul de greu sa imi reintru in ritm dupa vacanta asta mai lunga si e un lucru cu care eu nu m-am confruntat in trecut. M-am detasat total in zilele libere si cand a inceput iar agitatia parca am avut nevoie de un timp lung de adaptare.

Vineri am ajuns pana la Niche Parfumerie cu ceva treaba, dar bineinteles ca am profitat si am miros mai multe noutati si produse de care eram curioasa. Mi s-a parut foarte interesant Sol Salgado de la Thomas de Monaco si Jany de la Sora Dora a fost exact cum imi imaginam ca va fi: o prajitura delicioasa perfecta pentru vremea asta rece. Celelalte parfumuri Sora Dora nu sunt pentru mine, dar Jany e de incercat daca ajungeti in magazinele lor din Bucuresti sau Timisoara.

Sfarsitul de saptamana a fost cu relaxare, timp de calitate, iubire, mancare buna, cateva filme, lenevit, planuri, zambete si multe momente de suflet. Pentru mine conteaza foarte mult momentele in care pot doar sa fiu si sa ma bucur.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu