7 intr-o saptamana #431

28.1.24

Saptamana asta a fost plina, a fost cu multe momente care m-au obosit, dar si cu multe momente in care m-am bucurat, e o perioada grea si o resimt. Multe persoane din jurul meu au probleme si incerc sa ajut cat pot, dar fara sa imi fac mie viata si mai grea decat e in momentul asta pentru ca si eu am multe pe cap si multe probleme care necesita timp, atentie si bani. Mai mult ca oricand au contat momentele petrecute cu oamenii dragi si micile bucurii care ne fac viata mai frumoasa.

A fost frig in Bucuresti la inceputul saptamanii si zapada a avut farmecul ei, chiar daca a ingreunat putin lucrurile. Zilele cu soare si cu alb au fost preferatele mele, desi nu am avut timp mult sa ma plimb. Am intins mana dupa cateva parfumuri care imi plac, am si incercat cateva noi de care vreau sa va povestesc. 

Couture Chic de la Novellista imi place de cand l-am descoperit, insa nu pot sa va spun aceleasi lucru despre alte cateva incercate recent de la brand, dar va povestesc mai multe cu alta ocazie pentru ca mai sunt si alte produse care nu mi se potrivesc. Am vazut o oferta foarte buna la Couture Chic aici daca va tenteaza.


Sa raman la produse ... am incercat toate variantele de gel de dus luate luna trecuta de la Treaclemoon si am vrut sa va spun despre ele pentru ca m-ati intrebat cum sunt. Sunt cremoase si fac o treaba buna pe partea de curatare si nu am observat sa-mi usuce pielea. Insa au foarte multi coloranti si culoarea aia intensa parca nu imi place asa mult cand le folosesc, iar mirosul nu ramane deloc pe piele, e placut cand te speli dar dispare imediat. 

Vitamina C ramane in continuare printre ingredientele mele preferate atunci cand e vorba de ten, imi place sa combin produsele astea doua de la Paula's Choice, imi place si sa le folosesc separat si am inceput sa folosesc un produs nou de la Medik8, pentru mine vitamina C nu este vreodata prea multa, insa trebuie sa tineti cont de tenul vostru si de cum tolereaza anumite ingrediente.

Sfarsitul de saptamana a fost cu relaxare, cu plimbari lungi si cu facut planuri, cu citit si uitat la filme, cu platouri cu branza, cu timp de calitate, cu multe zambete si cu liniste de care chiar aveam nevoie. Trebuie sa-mi fac un plan de bataie pentru perioada urmatoare, insa l-am amanat pentru ca am simtit ca am nevoie de altceva zilele astea. De maine o sa incep sa-mi fac lista si sa programez lucruri.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu