Ce-am mai citit

18.1.24

Am citit mult in ultimele saptamani, am citit carti din diverse domenii si am citit mult si in engleza, dar astazi vreau sa va spun despre 3 carti pe care le-am citit la finalul anului si de care nu am apucat sa va povestesc pana astazi.

Ma uitam de mult la O noapte pe insula a lui Josie Silver (am citit in urma cu cativa ani O zi de decembrie si mi-a placut mult si Cele doua vieti ale Lydiei Bird care mi-a placut si nu mi-a placut, asa ca eram curioasa) si cand am gasit-o la un pret bun am pus-o direct in cos. Pentru mine a fost o lectura de o seara, cu farmec si cu niste lucruri la care m-am gandit dupa ce-am terminat cartea, mi-a placut si imi pare bine ca am citit-o pentru ca m-a facut sa fiu atenta la niste lucruri, dar am ramas cu sentimentul ca mai trebuia sa se intample ceva. E doar un sentiment ...

O alta carte pe care mi-am dorit sa o citesc de cand a aparut e Iubirea vietii mele a lui Rosie Walsh (am citit si de ea alte carti in trecut), dar am asteptat sa o prind si pe asta la oferta si chiar am luat-o la un super pret de pe Librex - va las link catre site aici, e siteul de pe care am cumparat cel mai bine carti in ultima vreme, mai ales cand am prins si transport gratuit. Pont: puneti in cos ce va intereseaza daca aveti cont la ei si de multe ori cand vad ca nu finalizati comanda trimit pe email un cod suplimentar de 10 sau 20% care se cumuleaza cu ofertele de pe site.

Am inceput sa citesc cartea cand am fost in weekend la Aquahouse in Bulgaria si m-a prins imediat. Mi-a placut actiunea, mi-a placut mult modul in care au fost conturate personajele, dar si modul in care au evoluat si am ajuns sa le descopar, mi se pare ca atinge niste lucruri importante despre mintea umana, am savurat-o in liniste si mi-a placut.

Sotia de la etaj scrisa de Rachel Hawkins e recomandata peste tot din 2021, insa eu de-abia acum am apucat sa o citesc. M-am asezat intr-o duminica in fotoliu si am terminat-o. Mi-a placut actiunea, mi-au placut personajele, mi-a placut cum a fost construita intriga, eram chiar curioasa care e finalul si a reusit sa ma tina in priza, dar ... am citit anul trecut si alte carti cam pe aceeasi linie si parca as fi asteptat inca ceva. Dar a fost o carte buna si n-am lasat-o din mana pana nu am ajuns la final.

Voi ce-ati citit in ultima vreme?

Trimiteți un comentariu