Ajutoare utile in perioada asta

10.1.24

In sfarsit saptamana asta avem si noi vreme de iarna in Bucuresti, nu ca iernile de alta data, dar macar nu am mai avut senzatia ca vine primavara. Asta a insemnat si o trecere brusca de la cald la frig si pielea a reactionat imediat. Si asa mi-a venit ideea sa adun cateva chestii intr-o postare, produse sau idei care pe mine ma ajuta in perioada asta.

Uriage este un brand in care eu cred si pe care il folosesc si gama lor Eau Thermale mi se pare perfecta pentru vremea asta rece cand tot ce vrem e hidratare. Balsamul de buze face exact ce promite, iar crema de maini se absoarbe imediat si nu lasa pelicula grasa, dar hidrateaza foarte bine si face fata cu brio in perioada asta.

Creme Riche este o descoperire recenta, am avut varianta lejera si mi-a placut mult in trecut in zilele cand cautam o crema usoara cu care sa sigilez ce am aplicat inainte, dar varianta asta e exact ce am nevoie cand ies dimineata sau seara cu cainii afara si e vant si frig si vreau ceva care sa si protejeze pielea, nu doar sa ii ofere hidratare.

La fel de utile si de avut in casa mi se par produsele de la Puressentiel din gama Respiratory, am tot folosit anii trecuti pastilele gumate si sprayul oral pentru calmarea durerilor in gat, dar si sprayul nazal decongestionant. Am primit luna trecuta 2 produse noi care mi se par mai mult decat interesante si usor de folosit.

Primul este roll-on-ul sinus express cu 6 uleiuri esentiale, mic si usor de luat peste tot, cu un miros care imi place si care ajuta mult sinusurile, iar celalalt este sprayul aerian pentru calmarea cailor nazale cu 19 uleiuri esentiale. Poate fi pulverizat pe o batista pentru inhalare, poate si pulverizat direct in aer, dar se poate si pulveriza intr-o bol cu apa calda pentru vapori aromatici. Imi place mult gama asta si produsele face ce promit.


Suntem la inceput de an si pentru multa lume perioada asta e una foarte stresanta din multe puncte de vedere, la care se adauga si recuperarea dupa zile cu exces alimentar in multe cazuri. Asa ca vreau sa va reamintesc sa cititi etichetele produselor si sa incercati sa reduceti consumul de zahar, va recomand produsele de la Secretele Ramonei pentru ca sunt ce trebuie si au si gust.

Iar celalalt subiect de care vreau sa va vorbesc este flora intestinala, care este direct afectata atat de stres, cat si de alegeri alimentare mai putin fericite. Daca mai luam in calcul si ca microbiomul se modifica pe masura ce inaintam in varsta e clar ca e cel mai bine sa fim mai atenti la acest subiect sa ne ajutam organismul asa cum putem. 

Dr.Biom Happy Mood, ce are la baza complexul Cerabiome si este o inovatie a celor de la ND Medhealth, echilibreaza atat microbiomul intestinal, dar actioneaza direct si asupra axei creier - intestin - microbiom. Este cel mai documentat psihobiotic din lume si se poate folosi atat de adulti, cat si de catre copii in varsta de peste 3 ani. Tinand cont de cat de stresanta e viata noastra un astfel de produs care ofera corpului o stare de bine, in timp ce restabileste echilibrul florei intestinale, imbunatateste calitatea somnului si creste nivelul de precursori ai serotoninei e un pas important intr-o viata alerta si care ne supune permanent stresului.

Voi ce produse folositi pentru a va ajuta in perioada asta?

Trimiteți un comentariu