7 intr-o saptamana #428

7.1.24

Prima saptamana din 2024 a fost buna, dar a fost si mai putin buna, insa nu vreau sa vorbesc despre asta, ci despre ce e bine si ce conteaza pana la urma. La trecerea dintre ani am ales sa folosesc mai multe produse de machiaj decat o fac in mod normal pentru ca asa am simtit si pentru ca mi-am propus sa ma bucur de cele pe care le am deja si care imi plac mult. Am intrat in anul asta cu gandul sa-mi fie bine si sa iau lucrurile asa cum vin, fara sa mai consum energie pe ce nu tine de mine si nu pot schimba oricat as incerca.

Am reusit sa imi asez bijuteriile mai bine si am dat de cateva lucruri de care uitasem, dar mi-am dat seama si ca imi doresc cateva noi, insa ramane sa vad cum e cu vrutul asta pe masura ce trece timpul. M-am confruntat cu o piele mai uscata decat de obicei, desi in Bucuresti a fost foarte cald, si am folosit multe produse pentru hidratare, care de care mai aromate si mai delicioase.

Am facut cateva cumparaturi zilele trecute, in special fructe si legume, dar am incercat sa terminam si ce mai aveam prin frigider. In continuare platourile cu branzeturi raman preferatele noastre si de fiecare data incerc sa le combin altfel. Mai aveam ciocolata ramasa de la sarbatori, asa ca am decis sa terminam cu ispitele si sa ne intoarcem la ce consumam de obicei.

A fost cu liniste, cu citit, cu ganduri, cu idei, dar si cu momente de relaxare totala, cu multe ore de somn, cu filme de tot felul, cu timp de suflet si pentru suflet si a fost foarte bine. Am petrecut timp cu oamenii care conteaza pentru mine, am incercat sa imi pun ordine in ganduri si in suflet, am stat eu cu mine si mi-am facut o lista in minte cu ce vreau sa fac anul asta, dar fara sa pun presiune sau sa impun niste chestii fixe.

Cum a fost prima saptamana din an pentru voi?

Trimiteți un comentariu