7 intr-o saptamana #430

21.1.24

Am avut o saptamana grea, cu multe probleme in jurul meu, cu multi nervi, cu o stare fizica nu extraordinara, cu stres provocat de niste situatii care nu mi-au placut deloc si am simtit foarte puternic nevoia de a ma inconjura de ce imi face bine si ma relaxeaza. Nu prea am avut timp pentru mine, dar in momentele cand reusit sa am clipe pentru mine m-am bucurat de arome care imi plac, de timpul cu blanoasele mele si de lucrurile mici. Share the Love de la Cashmere Aroma imi place la nebunie, e aroma preferata de la ei in momentul asta, desi sunt si altele care imi plac mult.

Tenul meu a reactionat la toata nebunia din jurul meu si la infofolirea cu nu stiu cate haine in zilele reci si mi-au aparut 2 cosuri pe partea dreapta a fetei. Mi-am amintit de cele 2 produse Anti Imperfection Hero de la Pupa Milano si mi-a placut mult ce-au facut pentru tenul meu in doar 2 zile de folosire. Este prima data cand incerc un produs cu acid succinic (neavand un ten acneic nu am avut nevoie) si mi-a placut, nu stiu daca ar functiona la fel de bine pe un ten mixt sau gras cu cosuri mai profunde, insa pentru mine a rezolvat rapid problema.

Am terminat peelul cu 25% AHA si 2% BHA de la Paula's Choice (il folosesc cam la 2 saptamani si ma ajuta mult cu punctele negre de pe nas, asta fiind singura zona unde porii mei au nevoie de putin ajutor), asa ca era cazul sa-l inlocuiesc si e pe terminate si balsamul Omega+, asa ca aveam nevoie de altul, e printre putinele pe care ochii mei il tolereaza fara probleme.

Mi-am amintit ca am cumparat o mostra de Insulo de la Jeroboam prin primavara (la Niche Parfumerie puteti sa luati si mostre daca vreti sa incercati un parfum inainte de a da banii pe varianta full size) si l-am purtat 3 zile saptamana asta si imi place mult. E o combinatie de vanilie cremoasa cu mosc si iasomie care pe mine miroase foarte bine si are si o nota usor afumata care imi place la nebunie. Posibil candva pe viitor sa-mi fac un cadou si sa-l cumpar, nu am nimic asemanator.

Sfarsitul de saptamana a venit cu zapada si mi-a amintit de iernile de alta data, m-am gandit mult la tata si la sania mea din copilarie, mi-am hranit dorul cu amintirile pe care le am din perioada aia. Alma s-a bucurat mult de zapada, n-am mai vazut-o de mult atat de vioaie si de energica, dar a obosit repede si i-a fost si frig (picioarele ei scurte sunt "vinovate") asa ca dupa joaca a trebuit sa o iau in brate ca sa o aduc acasa. Dar mi-a placut mult s-o vad asa jucausa, nu s-a mai intamplat de mult timp.

Serile au fost cu liniste, cu un pahar de vin, cu carti si cu filme, cu timp si cu relaxare si mi-a prins bine pentru ca m-au obosit foarte tare zilele de saptamana asta. Nu am reusit deloc sa fac tot ce mi-am propus pentru ca au intervenit destule probleme neprevazute si m-am aglomerat rau saptamana viitoare, aveam nevoie sa ma linistesc ca sa pot sa imi ordonez gandurile si sa imi fac un plan de bataie.


Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu