Cateva produse noi

9.1.24

Am cateva produse noi din ultimele saptamani si le-am adunat in postarea de astazi pentru ca stiu ca va plac postarile de genul asta, unele sunt cadouri de la mine pentru mine, altele sunt primite de la oameni dragi, pe unele le-am incercat deja, altele isi asteapta randul.

Si o sa incep cu Buxom, un brand pe care l-ati mai vazut anii trecuti la mine, pentru ca imi plac mult produsele lor pentru buze. Cand am vazut ca au aparut pe Notino am zambit larg pentru ca in ultimii 2 ani nu am mai gasit de unde sa le iau si am cam "tras" de cele pe care le aveam.

Le gasiti aici daca va tenteaza, eu mi-am luat 3 (cele de sus) cand am prins o oferta la ele: Plump Shot Collagen-Infused Lip Serum in nuanta Flush (nu stiu formula asta, dar sunt extrem de curioasa), Power-Full Plump Lip Balm in nuanta Inner Glow (si asta e un produs nou pentru mine) si Full-On Plumping Lip Polish Gloss in nuanta Sugar (formula mea preferata de la ei).

Toate au efect de marire a buzelor si "pisca", mie imi place mult cum arata pe buze si nu ma deranjeaza deloc, dar daca stiti ca aveti buze sensibile si nu va intelegi cu astfel de produse stati departe de ele. Am vrut sa va arat cele 3 nuante pe care le am la Full-On Plumping sa va faceti o idee: White Russian (ce furori a facut nuanta asta acum niste ani pe Youtube - era mereu sold out), Amber si Sugar (ultima achizitie).

Nacomi e brandul care produce si Fluff, brandul de ingrijirea corpului de care v-am mai povestit, iar cand am vazut produsele de ten si m-am uitat pe formule am stiut ca vreau sa le incerc. Sunt multe interesante, insa eu am ales variantele cu peptide si ceramide - le gasiti aici, insa nu va recomand sa le cumparati pana nu va povestesc despre ele pentru ca imi plac formulele, dar e ceva ce nu-mi place si nu cred ca o sa mai incerc altceva. 

Nu vreau sa ma hazardez cu multe cuvinte acum pentru ca le-am incercat doar de cateva ori, dar nici nu vreau sa va spun sa le luati pentru ca formulele sunt ok, cand simt ca mai sunt cateva lucruri de care vreaau sa ma conving si sa va spun inainte de a recomanda sau nu un produs.

Am tot vazut pe Youtube o pensula de la Hourglass pentru concealer care e extrem de laudata si are o forma interesanta si mi-a ramas mintea la ea. M-am tot uitat dupa ceva asemanator si am dat de 146 de la Zoeva, am luat-o, am folosit-o deja si imi place mult. Se poate folosi atat cu produse lichide, cat si cu produse crema, daca aveti nevoie de ceva care sa imite degetele si sa faca o treaba buna e de incercat.

Probabil ca va amintiti ca anul trecut v-am tot spus ca imi doresc Mornings in Milano de la Birkholz, l-am primit cadou de Craciun de la o prietena si m-am bucurat mult pentru ca nu ma asteptam. Si nu a venit singur, ci cu inca cateva mostre, asa ca am incercat cateva parfumuri noi si 2 dintre ele mi se par chiar interesante. Despre Mornings in Milano o sa va povestesc intr-o postare separata pentru ca am multe de spus.

Am dat o comanda de Black Friday la Pat McGrath pentru ca am prins o oferta buna la rujuri, dar am asteptat dupa ea de mi s-au lungit urechile. A stat blocata in Olanda o buna perioada de timp, a ajuns in tara inainte de Craciun ... in sfarsit, e la mine, asta conteaza. Rujurile mate nu sunt prima mea alegere, insa eram curioasa cum sunt cele MatteTrance pentru ca celelalte formulele de la Pat mi se par exceptionale, am luat 2 (unul pentru mine si unul pentru un cadou) si nuanta asta e 1995.

Vreau sa va arat Madagascar Centella Travel Kit de la Skin1004 pe care l-am luat de pe Sole cu un pret super bun intr-una dintre zilele din Advent-ul pe care l-au avut on-line. Chiar voiam din nou Ampoule din gama asta (varianta din set are 30 ml), tonerul si crema le-am avut si pe ele si mi-au placut si chiar eram curioasa sa incerc spuma de curatare si uleiul. 

Cei de la Sole au pus in colet si o multime de mostre, v-am spus ca experienta de cumparaturi de la ei mi se pare una foarte reusita. Zilele astea au reduceri de iarna - le gasiti aici - si codul SOLE8602 va aduce 5% reducere suplimentara daca vreti sa va luati ceva. Recomandarile mele sunt Skin1004 si Beauty of Joseon.

Ultimele produse de care vreau sa va spun sunt de la Treaclemoon, un brand de care v-am mai povestit, si au fost cumparate imediat ce le-am vazut pe siteul celor de la Dr.Max (le gasiti aici daca va tenteaza), mai ales ca era o oferta 2+1. E vorba de gelurile de dus editie limitata de care eram foarte curioasa: Warm Winter Nights, Sugar Plum Fairy si Spiced Gingerbread Biscuit, nu am crezut ca vor fi si la noi, asa ca a fost o surpriza placuta sa le gasesc.

Ati incercat vreunul dintre produse? Cu ce noutati ati inceput anul?

Trimiteți un comentariu