7 intr-o saptamana #438

24.3.24

Stiu ca saptamana trecuta v-a lipsit postarea asta, dar viata m-a luat pe sus si nu m-am simtit in stare. Daca ma urmariti pe Instagram probabil ca ati citit ce-am avut de zis despre un anumit subiect, saptamana asta toata energia mea a fost intr-o singura directie: a ma ajuta sa ajung intr-o stare de echilibru si sa-mi vad de-ale mele pentru ca am minte cat sa stiu ce lupte merita sa duc si ce nu merita sa imi consume energia.

Si unul dintre lucrurile la care sunt atenta si mai mult de cateva saptamani este alimentatia pentru ca m-am lasat de izbeliste cu toate problemele din jur si organismul meu, obisnuit cu un anumit stil de viata si implicit de alimentatie, mi-a tot dat semne de nemultumire. 

In plus de asta eu sunt foarte atenta sa nu consum alimente inflamatoare pentru ca stiu ce inseamna asta pentru mine si modul in care ma misc si a trebuit sa iau masuri si aici. Dar incet incet si cu atentie ajung unde vreau. Am luat un blender nou de la Ninja - cel de aici - pentru ca cel pe care il am de la Tefal face o treaba foarte misto, dar e mare si zgomotos si e o bataie de cap sa-l spal de cate ori vreau sa fac un smoothie sau un shake.

Am facut o curatenie mica de primavara prin sertarele mele, am scos cateva mostre si mini produse pe care vreau sa le incerc in perioada urmatoare si am zambit larg la produsele Dior. V-am mai spus ca nu rezonez cu parfumurile, dar produsele de machiaj sunt printre preferatele mele si ma fac sa zambesc de cate ori le folosesc. As vrea sa incerc si un fond de ten cushion pe viitor, dar mai am altele de folosit inainte.

Serile mi le-am petrecut in pat pentru ca am avut probleme cu un genunchi si asta m-a fortat sa iau lucrurile incet si sa incerc sa-mi protejez cat de cat piciorul. Dar am profitat si am citit mult, iar partea asta mi-a prins tare bine. Menajatul piciorului nu prea are cum sa-mi iasa pentru ca urc si cobor multe trepte zilnic, de mai multe ori, cu catei care nu mai au stabilitate si pun o presiune suplimentara pe articulatii ...

Pe langa problemele pe care le am cu blanoasele mele mari in ultimele 2 saptamani Tasha schioapata (banuiesc ca una dintre cele mari a cazut peste ea intr-un moment cand nu au mai tinut-o articulatiile, se intampla tot mai des) si a fost nevoie sa o cobor si sa o urc in brate 3 etaje de 3 ori pe zi, iar asta m-a terminat si pe mine si a afectat-o si pe Alma care nu pricepe ce se intampla si in plus trebuie sa tina ritmul pentru ca nu avem cum altfel. E greu, tot mai greu si sunt multe momente cand simt ca nu mai pot ... candva intr-o zi o sa dezvolt subiectul asta pentru ca am niste lucruri de care vreau sa povestesc.

Vineri am avut o intalnire in zona Unirii si m-am intins la vorba, dupa care am luat-o usor la pas in zona chiar daca ma deranja piciorul. Vremea a fost foarte capricioasa, ba innorat, ba soare orbitor, dar mi-a prins bine sa ma plimb si sa ma gandesc la multe lucruri. Perioada asta e una foarte solicitanta pentru toata lumea si mi se pare ca pe zi ce trece ne confruntam cu tot mai multa mizerie, asa ca eu incerc sa raman eu si sa nu las lucrurile sa schimbe ceea ce sunt in esenta. 

Sfarsitul de saptamana a fost linistit, cu timp pentru mine, dar si cu lucruri pe care le aveam de facut, insa am reusit sa gasesc un echilibru care mi-a placut. Editia asta limitata de la Rituals, Yozakura, imi place mult. E cu flori de cires yoshino si orez negru, e o aroma floral fructata foarte reusita, setul asta cu gelul de dus si crema in varianta travel a fost cadou la comanda plasata la inceputul lunii pe siteul lor si m-am tot bucurat de produse. Ma mai tentau cateva, dar am zis ca nu e cazul sa exagerez.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu