Nu ne potrivim

14.3.24

Postarile de genul asta sunt extrem de rare pe blog pentru ca aleg cu grija ce produse cumpar si nu se prea intampla sa dau gres, dar se intampla. Si despre asta e postarea de astazi, produse care nu imi plac, nu mi potrivesc si m-au dezamagit intr-o forma sau alta, desi sperantele mele au fost cu totul altele atunci cand am decis sa le iau.

Parfumul Couture Chic de la Novellista imi place mult si il port de cativa ani, am vrut sa incerc si ce-au scos mai nou, asa ca am comandat mostre de pe Notino intr-un Discovery Kit. Astea 4 au fost un esec total, desi am fost extrem de curioasa sa le incerc. In teorie Rose Chant, Desert Wood, Violet Charade si Vanilla Club ar fi trebuit sa ma incante, insa toate miros extrem de sintetic pe pielea mea si sunt un mare nu.

O alta de dezamagire mare pentru mine au fost produsele astea doua de la Nacomi si aici vinovat este mirosul. Formulele sunt extrem de interesante si asta m-a si atras, imi place combinatia de ingrediente, insa mirosul este oribil - pe ambalaj scrie ca mirosul este specific ingredientelor, dar nu este chiar asa. Am mai folosit produse cu ceramide si peptide si nu am mai intalnit problema asta - intr-adevar ceramidele au un miros specific care poate fi deranjant, insa produsele astea doua miros a lipici. Cei nascuti inainte de '82-83 probabil va amintiti lipiciul ala alb in borcan de plastic pe care il aveam la scoala, exact asa miros.

Pacat de formule pentru ca am vazut si alte produse interesante in gama asta si preturile sunt chiar bune, insa nu vreau sa stramb din nas cand folosesc un produs. Texturile sunt foarte reusite, dar pentru mine mirosul este un mare impediment. Le-am folosit pe maini pentru ca e pacat de ele ....

Produsele de buze de la Essence imi plac mult si in ultimii ani am folosit cateva pentru ingrijirea buzelor care au fost extrem de bune, insa cu Sugar Scrub nu ma inteleg deloc. Nu imi place textura, nu mi se pare ca face ceva, dar lasa o senzatie unsuroasa care nu ma incanta deloc. L-am luat din Bulgaria in noiembrie si am tot tras de el, dar de cate ori intind mana dupa el am o senzatie de respingere, asa ca o sa ajunga direct la cosul de gunoi ... nu are sens. De cate ori l-am folosit a trebuit sa ma spal pe maini si sa-mi curat tenul cu un produs de curatare pentru ca senzatia e oribila.


Tu ce produse care nu ti se potrivesc ai incercat in ultima vremea?

2 comentarii

  1. Deo spray Rexona- mi-am inflamat ganglionii, durere 2 săptămâni:(
    Culmea am o prietena care îl folosește și e multumita. Eu am folosit doar dove în ultimii 15 ani și rămân la el

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu cum e, cand nu s-a mai produs ce foloseam eu inainte mi-a luat un an si ceva de incercat zeci de produse sa gasesc unul pe care sa-l tolereze axila mea.

      Ștergere