Rose Magnetic de la Essential Parfums

2.4.24

Cred ca am mai spus pe blog ca la mine functioneaza foarte bine intuitia - hai sa ii spunem asa si sa nu intram mai mult in treaba asta. Am vazut standul Essential Parfums cand am fost anul trecut la Exsence Milano si ceva m-a atras din prima, mi-a placut modul de prezentare, dar si eleganta simpla, am mirosit cateva parfumuri acolo, dar deja nu mai simteam nimic dupa cate mirosisem, mi-au placut si lumanarile, noroc cu mostrele pe care le-am incercat dupa aia pentru ca am avut o surpriza mare.

Imi place sistemul refillable al celor de la Essential, imi place modul in care isi prezinta afacerea si ceea ce fac - chiar va recomand sa intrati pe site si sa vedeti despre ce e vorba, dar mai ales imi plac preturile parfumurilor si faptul ca incearca sa fie cat mai ok, inclusiv cu alcoolul folosit in parfumuri. Recent au largit gama de produse, au si sapunuri si detergent, dar si produse pentru corp (insa nu in toate variantele de aroma) si am vazut ca au scos luna trecuta si creme de maini. E un brand care mie imi place si pe care sunt cu ochii in continuare.

Rose Magnetic este o creatie semnata Sophie Labee, un nume care nu imi este deloc necunoscut. Organza si Very Irresistible de la Givenchy poarta tot semnatura ei, la fel si A Girl in Capri de la Lanvin, la fel si Signorina Misteriosa de la Ferragamo, la fel si Oui a l'Amour de la Yves Rocher - toate sunt parfumuri pe care le-ati vazut la mine pentru ca imi plac si le port (mai putin Organza pe care nu mai pot sa-l port de mult timp, dar care a ocupat candva un loc in viata mea). Asa ca nu ma mira ca am rezonat cu Rose Magnetic.

De ce m-a incantat asa mult Rose Magnetic? Pentru ca ma asteptam la un trandafir plictisitor si am dat de o combinatia interesanta cu grapefruit si menta care mi-a incantat toate simturile. Adaugam la jocul asta niste lychee, lemn de cedru, mosc alb si vanilie si avem un parfum modern, cu personalitate, jucaus si senzual. L-am primit cadou de la o prietena de ziua mea si m-am bucurat mult pentru ca e greu zilele astea ca un parfum sa-mi atraga atentia si sa vreau sa-l am full size. Si l-am tot purtat vara trecuta si o sa-l port si acum ca s-a incalzit.

Impreuna cu parfumul am mai primit 2 mostre pe care chiar voiam sa le incerc: Bois Imperial (pentru asta am asteptat vremea rece, e un aromatic interesant dar care din punctul meu de vedere e mult mai potrivit pentru un barbat) si Fig Infusion de care m-am indragostit si care este pe lista mea pentru toamna. Este parfumul cu smochina care mie mi se potriveste cel mai bine si am incercat cateva in ultimii ani. V-am povestit de el in urma cu ceva vreme, imi place la nebunie.


Ati auzit de Essential Parfums? Ati incercat ceva de la ei?

2 comentarii