7 intr-o saptamana #442

21.4.24

Saptamana asta a fost una dintre cele mai grele din ultima perioada si m-am simtit de multe ori extrem de frustrata pentru ca viata mea e afectata de niste lucruri care nu au legatura directa cu mine, dar care imi afecteaza actiunile si mi se pare ca tot timpul trebuie sa astept dupa cineva care sa pot face ce am de facut. Nu vreau sa intru in detalii, dar cred ca intelegeti la ce ma refer ...

The Book of Answers a fost unul dintre cadourile care mi-a placut la nebunie in ultima vreme si dupa care intind mana cand mintea mea se invarte intre multe lucruri. Nu o iau de fiecare data in serios, dar nici nu o iau ca pe o gluma, unii vor rezona, altii nu. O gasiti aici daca va intereseaza sau daca sunteti in cautarea unui cadou altfel.

Am primit multe noutati saptamana asta, nu am apucat sa va arat decat cateva pe Instagram, iar una dintre ele a venit de la OGX si mi-a placut mult. OGX este un brand de care v-am mai povestit pe blog anii trecuti pentru ca produsele lor de par imi plac si au preturi accesibile. Se gasesc acum in multe farmacii si pe multe siteuri, am vazut cele mai bune preturi aici in perioada asta daca va tenteaza ceva.

Produsele au venit insosite de la o coronita realizata de cei de la Purple Flowers si m-am gandit ca nu pot sa ratez niste poze cu Alma care este modelul meu preferat. Era cam somnoroasa, dar tot au iesit niste poze extrem de frumoase.

Vremea a fost extrem de frumoasa la inceputul saptamanii, temperaturile de peste 35 de grade nu au fost tocmai pe placul meu, dupa care s-a stricat brusc si a inceput ploaia si s-a facut si foarte frig. In zilele cu soare m-am bucurat de arome florale, de produse cat mai lejere atat pe ten, cat si pe buze, de bijuterii care imi plac, dar si de florile care sunt peste tot.


Am profitat de ziua cand Vegis a avut transport gratuit si am luat cateva produse pe care voiam sa le incerc: turte de la Pronat (am luat doua variante sa vad cum sunt), cateva creme tartinabile proteice si un sos Tikka Masala de la Zwergenwiese si un inlocuitor de orez din konjac. Vedeti ca astazi e ultima zi cand au oferte speciale de Paste, daca va tenteaza ceva gasiti aici tot ce e la oferta.

Vineri am avut o zi nebuna, dar am incheiat-o frumos cu 2 surprize care m-au bucurat mult si mi-au adus un mare zambet pe chip. Cei de la Cashmere Aroma au lansat o colectie noua de parfumuri de camera si mi-au trimis 3 dintre cele 5 arome noi: Cashmere Spa, Marrakech si Cote D'Azur. Difuzoarele lor sunt preferatele mele si singurele pe care le folosesc de cand le-am descoperit, iar daca vreti sa incercati colectia asta noua au si o oferta in perioada asta: cumperi 3 si platesti doar 2.

Cashmere Spa este inspirat de un spa senzorial care te poarta direct in tarile arabe, Marrakech te duce cu gandul la dunele de aur ale Marocului, Cote D'Azur este inspirat de ... Coasta de Azur, iar celelalte 2 arome din colectie sunt Universal Water (cum suna o plimbare pe Coasta Amalfi?) si Night Queen (eleganta unei nopti mediteraniene de vara). De-abia astept sa vad care imi place mai mult.

Weekendul a fost pentru mine si pentru sufletul meu, am stat departe de telefon si de tot ce inseamna lumea asta, am vrut sa ma deconectez si sa petrec timp de calitate, asa cum simt eu timpul de calitate si a fost tare bine.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu