Preferate vechi si noi

18.4.24

Pe cat imi place sa incerc produse noi care imi atrag atentia, pe atat de mult imi place sa ma bucur de produsele pe care le am si care stiu ca mi se potrivesc. Azi e o combinatie de nou si vechi, toate sunt produse pe care imi face placere sa le folosesc si care ma fac sa zambesc atunci cand intind mana dupa ele. 

Beso Beach este un brand pe care l-am descoperit la Niche Parfumerie si au avut 2 lansari la inceputul anului. Beso Dorado mi-a placut de la prima mirosire, e o creatie a lui Dominique Ropion (imi plac multe parfumuri create de el) - e un parfum lemnos, misterios, condimentat si proaspat. Are ceva din vibeul dat de Rouge Baccarat 540, dar este mai aromatic si poate fi purtat si de o femeie si de un barbat.

Am cateva produse de la Charlotte Tilbury care imi plac si pe care le folosesc, in decembrie am primit cadou o varianta mini de Collagen Lip Bath in nuanta Refresh Rose. Este un gloss roz transparent cu un aplicator sub forma de inima care mareste buzele. Are o formula bazata pe extract de vlastari de mustar, colagen marin, ulei de cocos si extract de menta si imi place - efectul de piscare e decent, nimic exagerat (cel putin pentru mine care sunt obisnuita cu astfel de produse) si nu are un efect spectaculos in comparatie cu alte produse de acest gen, insa arata bine pe buze si reflecta lumina foarte frumos.

Produsele de buze de la Pat McGrath imi plac mult si am 3 rujuri cu finish diferit (satinat, mat si metalic) si cateva glossuri si un balsam in variante mini. Nu am incercat alte produse de la brand, insa ma tenteaza un blush.

Gama Centella de la Skin1004 este printre favoritele mele pentru ingrijirea tenului si am luat travel kitul asta pentru ca am vrut sa incerc si produsele de curatare pe care nu le stiam. Imi plac la fel ca si restul produselor in gama. Daca ar fi sa aleg doar doua ar fi tonerul si ampoule. As vrea sa incerc si cateva produse dim gama Centella Probio-Cica pe viitor.

Si daca tot am zis de produse de curatare m-am reintors la Omega+ Complex Cleansing Balm, balsamul demachiant de la Paula's Choice pe care ochii mei sensibili il tolereaza cel mai bine. Nu e tocmai ieftin si nici nu are un gramaj foarte mare, dar in perioadele cand ochii mei sunt obositi si reactioneaza la orice e singurul care nu ma deranjeaza.

Voua ce produse v-au placut in ultima perioada?

Trimiteți un comentariu