7 intr-o saptamana #440

7.4.24

Am avut o saptamana lunga si in cele mai multe dintre zile am functionat la capacitate redusa. M-a prins oboseala din urma si corpul meu a zis ca nu mai poate, n-am putut sa ma opresc, dar am incetinit ritmul putin pentru ca la final de zi ma simt epuizata. M-am bucurat de cateva produse noi, dar si de cateva cadouri pe care le-am primit, inclusiv de perechea asta de cercei care este o ironie subtila la o realitate din viata mea.

Paula's Choice a lansat saptamana asta un produs nou cu SPF in gama Calm, gama reformulata anul trecut care imi place mult, il am de vreo 2 saptamani si l-am tot folosit sa vad cum se compara cu SPF-ul meu preferat din gama Defense. Ambele sunt minerale si ochii mei tolereaza cel mai bine filtrele minerale (foarte greu gasesc ceva cu filtre sintetice care sa nu imi irite ochii), imi place mult si intentionez sa va povestesc mai multe despre el. Chiar eram curioasa sa vad cum e pentru ca cele doua produse cu SPF lansate anul trecut nu mi s-au potrivit deloc.

Toate mesele mele au fost rapide, insa am incercat sa ma hranesc cum trebuie si sa mananc cat mai multe fructe si legume. Salata cu quinoa, naut, ceapa verde, ardei gras si rosii cherry este una care imi place mult si ma scoate mereu din impas. Am folosit naut pe post de proteina, insa se poate adapta in functie de preferinte: fasole, carne slaba, branza, tine doar de gust.

Am primit o comanda data saptamana trecuta la Bath & Body Works si motivul pentru care am dat-o au fost rezervele de parfum pentru odorizantul electric. I-am luat mamei un aparat cu o rezerva la inceputul anului si mi-a zis ca ii place mult, aveam nevoie de ceva pentru un spatiu mic unde un difuzor e prea mult si asta mi s-a parut cea mai buna alegere. Am luat mai multe arome sa le incerc si am profitat de o oferta cu 50% reducere + inca o reducere suplimentara de 10% la intreaga comanda.

OPI are cateva noutati interesante si am primit o surpriza din partea lor care m-a bucurat mult. Infinite Shine e formula mea preferata de la ei, top coatul este cel pe care il foloseste cel mai des si chiar sunt curioasa sa vad ce imbunatatiri au adus formulelor. Am mai primit un tratament Nail Envy, uleiul de cuticule in formatul to-go (un alt produs pe care il folosesc tot timpul si de care v-am mai spus) si o alta lansare noua - unghiile false xPRESS.ON. Revin cu pareri dupa ce le folosesc.


Sfarsitul de saptamana a fost mai linistit, cu plimbari scurte, cu admirat cum se schimba natura de la o zi la alta, cu stat de vorba, cu citit pe o banca in parc, cu o ciocolata noua de la Delicata, cu gatit in liniste si cu momente de relaxare si de "nefacut" ceva. Mi-e tot mai greu sa-mi planific zilele pentru ca situatia cu blanoasele mele e in fiecare zi mai grea si mereu se intampla ceva (3 caini de peste 14 ani cu probleme de sanatate duc la asta), asa ca incerc sa profit de momentele linistite atunci cand apar.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu