7 intr-o saptamana #441

14.4.24

A mai trecut o saptamana ... as zice de primavara, dar adevarul e ca in Bucuresti a fost vreme de vara si peste 25 de grade aproape zilnic. Nu pot sa zic ca nu mi-au placut zilele cu soare si faptul ca natura e un adevarat spectacol, dar daca acum e atat de cald cum o sa fie la vara? Si a fost foarte cald, in unele zile am vazut oameni pe strada in tricouri si pantaloni scurti ...

Zilele mele s-au impartit intre catei si munca, cu mici momente in care am avut de rezolvat niste lucruri care nu mai puteau fi amanate. Tasha nu si-a revenit cu laba, are mai bine de o luna de cand schioapata si la momentul asta ne gandim ca o face de frica pentru ca fizic ar fi trebuit sa fie ok. Era tot ce lipsea langa toate celelalte provocari pe care le avem zilnic cu celelalte blanoase care pe zi ce trece isi pierd si mai mult puterea si au nevoie de ajutor.

Mainile mele nu sunt in cea mai buna conditie, de la atata substante cu care curat, de la antibioticul pentru una dintre catele, spalat si dezinfectat mainile de atatea ori pe zi, asa ca incerc sa fiu atenta si sa le ofer un plus de grija, insa uneori e ultimul lucru la care imi sta mintea. Exfoliantul de la Rituals este un pic prea unsuros pentru gusturile mele, simt nevoia sa revin cu un alt produs dupa ce il folosesc si asta nu imi place deloc, in schimb balsamul din noua gama Royal Tea imi place la nebunie.

 

In unele zile reusesc sa fur si momente doar pentru mine, insa in altele ajung la finalul zilei sa ma intreb unde a zburat timpul. E o perioada foarte grea si plina de incercari in fiecare zi, in plus apartamentul de sub mine se renoveaza si e o galagie continua, am avut zile cand mi-a fost extrem de greu sa ma concentrez pe ce am de facut intre bormasini, daramat diverse, trantit si altele de gen. Iar praful ... infernal.

Imi plac mult astea 2 produse de la Pupa: serul anti-poluare cu extract de alge rosii, betaina si eritritol si jeleul de buze din editia limitata Dreamscape. Sunt usor de folosit, fac ceea ce promit si texturile imi plac la nebunie. Am primit zilele trecute un mail de la Pupa ca urmeaza sa primesc cateva noutati si sunt extrem de entuziasmata sa ajunga pentru ca cele de machiaj sunt dintr-o gama care imi place mult, pe cele de unghii le-am vazut deja pe contul de Italia si arata superb, iar cea de-a treia noutate care nu e pe nicaieri e una care m-am gandit in ultimele saptamani ca lipseste din portofoliul lor. Cand am citit mailul si am vazut ce urmeaza am zambit larg.

Tot salatele sunt cele care imi sunt cel mai la indemana la pranz, iar combinatia de sparanghel (tras in tigaie cu ulei de avocado si seminte de susan), rosii cherry si branza de capra e una care imi place mult si de care am de gand sa ma tot bucur pentru ca pretul la sparanghel a scazut, chiar daca tot scump e.

Am primit multe noutati saptamana asta, dar si cadouri de la oameni dragi, mi-am luat si eu cateva produse, desi imi propusesem sa nu o fac. Nu incurajez terapia prin cumparaturi, insa in cazul meu uneori functioneaza si daca ma ajuta sa echilibrez lucrurile nu vad o problema in asta. Ojele de la ILNP imi plac la nebunie si am adunat in ultimele saptamani 3 nuante superbe, dupa aproape un an in care m-am tot uitat la ele si am pastrat distanta. Dar nu imi pare rau.

Sfarsitul de saptamana a fost cu relaxare, cu plimbari scurte, cu admirat cerul asa cum am facut-o toata saptamana, cu miros de flori, cu citit, cu incercat cateva produse noi de care sunt extrem de entuziasmata (in ziua cand nu o sa mai fiu entuziasmata sa incerc si sa povestesc despre ceva nu o sa mai scriu), a fost cu liniste.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu