De incercat de la Paula's Choice

16.4.24

Produsele de la Paula's Choice raman in topul preferintelor mele, sunt cateva produse pe care le folosesc de ani de zile si la care ma reintorc mereu pentru ca sunt ceea ce caut, dar sunt si produse mult mai noi, lansate in ultima perioada, care m-au convins si care imi plac mult. Asa ca azi vreau sa va povestesc despre 2 produse lansate de curand si o preferinta mai veche, toate extrem de potrivite pentru perioada asta calda.

Gama Calm a fost relansata anul trecut si am incercat toate produsele, v-am si povestit despre ele, iar la inceputul acestei luni gama s-a intregit cu un produs cu protectie solara pe care de-abia l-am asteptat pentru ca este vorba de un SPF cu filtre minerale, cele pe care eu le folosesc cel mai des si pe care ochii mei sensibili le tolereaza fara probleme. 

Noul produs se numeste Barrier Protect Mineral Sunscreen Broad Spectrum SPF 30 si este un produs care ofera si ingrijire pentru ca in formula sunt ingrediente calmante precum alantoina si centella asiatica, asa ca nu doar reduce si calmeaza tenul sensibil, dar protejeaza si intareste microbiomul si bariera naturala a pielii. Produsul meu preferat cu SPF este cel din gama Defense tot de la Paula's Choice, un alt SPF mineral pe care tenul si ochii mei il tolereaza excelent, in plus imi place la nebunie aspectul luminos pe care il lasa, asa ca produsul asta a avut un concurent de top si a trecut testele.

Are textura unei lotiuni lejere, nu este foarte lichid, dar nici gros, se intinde usor si nu lasa cast alb pe ten (daca e sa il compar cu Defense trebuie sa-l masez putin mai mult, dar nu exagerat), iar ochii mei il tolereaza foarte bine. Aspectul pe ten este unul satinat, usor radios (asemanator cu cel de la Defense) si imi place cum arata si purtat singur, dar si cum se comporta sub produsele de machiaj.

Daca va place Defense SPF o sa va placa si produsul asta, mai ales daca aveti ten sensibil si cautati ceva care sa si calmeze si sa ajute si pe partea de intarire a barierei naturale. Mi se pare un produs potrivit pentru ten normal si uscat, insa cred ca si un ten mixt care doreste luminozitate se poate bucura de el. In cazul unui ten gras probabil as cauta o formula matifianta, nu ceva atat de luminos.

C15 Super Booster este unul dintre produsele pe care le folosesc de ani de zile, iar upgrade-ul de la inceputul acestui an mi-a placut mult: pH-ul este mai putin acid, astfel incat formula este mai usor de tolerat si mai stabila, textura este mai lichida si deloc uleioasa si se poate combina mult mai usor cu alte produse (eu prefer sa aplic direct pe ten produsul asta), au imbunatatit niste lucruri si la ambalaj, iar rezultatele promit sa fie si mai bune, atat pe termen scurt, cat si pe termen lung.

Faptul ca au adaugat peptide si ergothioneine in formula mi se pare o miscare foarte bine gandita, stiti cat imi plac peptidele, dar si cat spun mereu ca, cu cat e mai complexa o formula si are ingredinte care potenteaza actiunea celorlalte, cu atat mai bine. Imi place mult formula noua si poate fi tolerata mult mai bine si de tenul sensibil care poate in trecut n-a reactionat tocmai bine la acidul ascorbic.

Noul produs este un lichid invizibil care in timp va incepe sa oxideze usor si va deveni galbui (cum se intampla cu toate produsele cu acid ascorbic pur), asa ca eu va recomand sa folositi produsul in 3 luni de la deschidere si sa va bucurati de tot ce are de oferit pentru ca este un produs care livreaza ce promite.

Cele 2 produse cu 5% vitamina C care au fost lansate la sfarsitul lui 2022 mi-au placut la nebunie si am inceput din nou sa folosesc crema hidratanta in ultimele saptamani. Formula contine 2 derivati de vitamina C, squalane, hexapeptide-5 si acid poluglutamic si mi se pare in continuare o formula excelenta, printre cele mai bune scoase de Paula's Choice.

In articolul de aici v-am povestit mai multe atat despre crema asta hidratanta, cat si despre cea de ochi (care este crema mea preferata de ochi de la Paula's Choice si la care sigur o sa ma reintorc dupa ce termin ce folosesc acum), dar si despre vitamina C. Daca sunteti in cautarea unei creme complexe si vreti sa folositi produse cu vitamina C, dar nu vreti neaparat acid ascorbic, merita sa ii dati o sansa, mai ales ca vine si in varianta mini.

Ati incercat vreunul dintre produse? Voi ce preferate aveti de la Paula's Choice?

Trimiteți un comentariu