2 produse noi cu vitamina C de la Paula's Choice

15.11.22

Au trecut mai bine de 2 luni de cand am inceput sa folosesc produsele astea, iar saptamana trecuta s-au lansat oficial si in Romania, asa ca mi se pare momentul potrivit sa va povestesc despre ele pentru ca vitamina C este unul dintre ingredientele pe care eu le folosesc (cu succes) de ani de zile si pentru ca Paula's Choice este unul dintre brandurile mele preferate atunci cand vorbim de ingrijirea pielii. Gasiti produsele aici in caz ca vreti sa cititi mai multe informatii despre ele.

Vitamina C este unul dintre cei mai potenti antioxidanti, este prezenta in mod natural in piele, insa pe masura ce inaintam in varsta si din cauza factorilor externi (precum expunerea neprotejata la soare) nu mai poate fi produsa in cantitatea necesara, asa ca aici intervin produsele cu aplicare topica. 

Pe langa faptul ca ofera protectie impotriva radicalilor liberi (care duc la imbatranirea prematura a pielii), vitamina C ajuta pielea sa-si mentina aspectul sanatos si luminos mai mult timp, dar ajuta mult si pe partea de estompare a hiperpigmentarilor, contribuie la stimularea productiei de colagen si imbunatateste eficienta produselor cu protectie solara.

Boosterul cu 15% vitamina C este produsul Paula's Choice pe care l-am avut de cele mai multe ori, am incercat multe altele de-a lungul timpului, insa la el ma intorc mereu desi nu imi place ca oxideaza dupa 2-3 luni, dar din punctul meu de vedere tot merita. Cand am vazut produsele astea noi am stiut ca vreau sa le incerc, formulele mi se par extrem de interesante si de ultima generatie, iar concentratia de 5% vitamina C este una stabila. 

Formele de vitamina C din produsele astea 2 sunt potrivite si pentru cei ce nu tolereaza bine acidul ascorbic sau nu tolereaza bine concetratiile mai mari de vitamina C pentru ca nu au aceleasi cerinte de pH scazut ca acidul ascorbic pur.

C5 Super Boost Moisturizer este produsul ideal daca vreti sa introduceti un produs cu vitamina C in ritualul de ingrijire, dar nu vreti unul separat, ci cautati un produs complex cu beneficii multiple. Formula contine 2 forme de vitamina C (3% 3-O ethyl ascorbic acid si 2% ascorbyl glucoside), squalane, hexapeptide-5 si acid poliglutamic si mi se pare ca au dat lovitura cu textura, este un produs extrem de usor de folosit si extrem de placut, insa cu putina atentie si va povestesc putin mai jos la ce ma refer.

Hidrateaza, ofera luminozitate, ajuta la uniformizarea tenului, dar si pe partea de fermitate o sa vedeti clar diferente in timp. E un produs care se poate folosi si dimineata si seara sau doar o data pe zi in functie de preferinte si ce alte produse mai folositi, se poate foarte bine combina cu unul din boosterele cu vitamina C de la Paula's Choice.

C5 Super Boost Eye Cream contine 3 forme de vitamina C (2% ascorbyl glucoside, 2% 3-O ethyl ascorbic acid si 1% ascorbyl palmitate), un blend de peptide, acid hialuronic, dar si zerumbone care este o forma concentrata de extract de ghimbir. Textura este de vis si se topeste pe piele, dintre toate produsele de ochi de la Paula's Choice este cel care mie imi place cel mai mult.

Asa cum va spun mereu nu asteptati minuni de la produse, e nevoie de timp pentru a repara ce e deja afectat si rezultatele se vad dupa o perioada de folosire. Am folosit produsul asta dimineata, in fiecare zi, ce pot sa va spun la momentul asta e ca pielea din jurul ochilor este hidratata si pare mai intinsa (eu nu am riduri, ci doar niste linii fine sub ochi si nici pielea lasata nu este o problema in cazul meu), imi place mult cum o simt, insa cearcanele sunt tot acolo, dar realist vorbind nu prea aveam cum sa vad minuni cand nu dorm cum trebuie si probabil ca cearcanele au si o alta cauza pe care nu am descoperit-o inca. Nu stiu daca ajuta cu pungile de sub ochi pentru ca eu nu ma confrunt cu problema asta.

Imi place mult produsul asta si am de gand sa continui sa-l folosesc, nu o sa ma rezum doar la tubul asta pentru ca imi place la nebunie formula si stiu ca o sa ma ajute mult ca pielea din jurul ochilor sa aiba un aspect sanatos si tanar. Ambele produse vin si in varianta travel size si daca vreti sa le incercati sunt o varianta, desi preturile sunt foarte mari pentru variantele mini.

Mai jos puteti sa vedeti texturile celor doua produse, prima e crema de fata si cea de-a doua este crema de ochi, ceea ce vreau sa va spun (si am mentionat mai sus) este legat de cantitatea de produs pe care trebuie sa o folositi, fiind niste produse extrem de complexe care va vor ajunge cateva luni bune de folosire ca mai toate produsele Paula's Choice, compensand astfel pretul destul de ridicat.

Cu crema de fata eu am avut cateva probleme la inceput pentru ca apasam pompa (ambalajele sunt extrem de bine gandite si imi plac mult) pana la capat si cantitatea de produs care iesea era prea mare pentru tenul meu normal si simteam ca face scame pe fata. Problema nu a fost formula, ci faptul ca fiind atat de concentrata este nevoie de o cantitate mult mai mica decat se foloseste in mod normal o crema si am vrut sa va spun asta pentru ca e important sa dozati produsul cum trebuie. Cantitatea din poza asta e suficienta pentru ten si gat.

In cazul cremei pentru ochi nu am avut problema asta, ce vedeti in poza este mai mult decat dublu de ce folosesc eu pentru ambii ochi (ca sa va faceti o idee), insa am vrut sa vedeti texturile cum trebuie si sa aveti toate informatiile daca va decideti sa incercati produsele.


Voi folositi produse cu vitamina C? Va tenteaza vreunul din cele 2 de-abia lansate de Paula's Choice in Romania?

Trimiteți un comentariu