Se poate si asa (47)

17.11.22

Am facut ultima postare de genul asta la finalul verii si de-abia asteptam sa scap de tot ce-am adunat in ultimele luni in materie de produse terminate, mai ales ca am avut un mic accident cu un produs care a curs si a facut un mic mare dezastru care nu mi-a placut deloc. Desi e o postare lunga si cu multe produse lipsesc multe miniaturi, dar si cateva produse pe care nu am putut sa le salvez din dezastrul curgator si unele pe care vi le-am tot aratat si nu le-am mai pastrat pentru ca nu avea sens.

 
Am in baie multe produse incepute pentru curatarea tenului si mi se pare ca reusesc extrem de greu sa le termin, desi sunt printre cele mai folosite produse, dar am reusit totusi sa termin gelul 3 in 1 din gama Pure Algue de la Yves Rocher (v-am mai spus de el, imi place mult - il gasiti aici), balsamul Omega+ Complex de la Paula's Choice (cel mai bun balsam demachiant incercat de mine, ochii mei sunt extrem de incantati de produsul asta) si doua pachete de servetele demachiante de la Balea si Yves Rocher pe care le-am folosit mai mult pentru reimprospatare in zilele calde cand am stat mult in casa.

Despre tonerul de la Cosrx o sa va povestesc curand intr-o postare, asa ca nu insist acum, sprayul cu electroliti de la Real Techniques (il gasiti aici daca va intereseaza) - l-am folosit mai mult pentru hidratare decat pentru fixare machiaj - mi-a placut si daca il mai gasesc la o oferta buna posibil sa il iau iar, iar ultimul produs de genul asta pe care l-am terminat este Liquid Hydration cu 5% panthenol de la Geek & Gorgeous care am vazut ca acum vine intr-un ambalaj cu pompa mult mai practic.

Pentru buze am terminat doua produse de care v-am povestit deja: exfoliantul pentru buze din gama Lip Booster de la Essence si Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster de la Pauls's Choice. Ultimul a devenit unul din produsele mele preferate de la ei si, folosindu-l constant de anul trecut din septembrie, pot sa va spun ca merita fiecare leu - il gasiti aici daca va intereseaza, eu am de gand sa-l pun in cos de Black Friday pentru ca imi place la nebunie.


Am terminat serul Stress Less de la Geek & Gorgeous cu beta-glucan si madecassoside, serul Hyalo Boost Caviderm de la Mara Blu de care v-am povestit in vara, inca un booster cu 15% vitamina C de la Paula's Choice (am inceput deja un altul) si inca un lapte tratament cu CBD (din pacate nu se mai produce). Pe partea de hidratare am terminat 3 produse: un gel de la Purito care mi-a placut la nebunie si de care o sa va povestesc intr-o alta postare pentru ca am mai multe produse Purito de care vreau sa va spun, o masca de la Cosrx pe care am folosit-o pe post de crema de seara si o crema de la Pupa Milano.

Am doar 2 produse cu protectie solara sa va arat: Essential Glow Moisturizer de la Paula's Choice (ramane produsul meu preferat cu SPF de la ei si probabil ca este si preferatul meu din tot ce-am incercat pentru ca ochii mei il tolereaza extrem de bine - fiind o formula cu filtre minerale - dar si pentru ca imi place finishul luminos) si Fusion Water de la Isdin (extrem de usor si placut, insa trebuie sa fiu atenta sa nu il aplic in jurul ochilor care sunt extrem de sensibili).

Partea asta cu mostre si miniaturi ar fi trebuit sa fie una cu mai multe produse, dar dupa accidentul de care va ziceam la inceput n-am putut sa salvez mai nimic, asa ca am decis sa va arat doar cateva. Mostrele de la The Pure Solutions sunt cumparate de mine pentru ca produsele mi s-au parut interesante, insa nu mi-a placut deloc mirosul lor - nu stiu daca doar mostrele au problema asta, insa miros a vopsea si a sintetic, asa ca nu o sa risc sa cumpar vreun produs full size. Miniaturile de la Helena Rubinstein mi-au placut mult si mi-au ajuns pentru destul de multe folosiri, Prodigy Cellglow The Deep Renewing Concentrate face o treaba super buna pe hidratare si mi-a placut mult mai mult decat ma asteptam. 

Am incercat multe parfumuri si ar fi trebuit sa vedeti cel putin vreo 15-20 de mostre aici, dar asta e ... Mi-a placut parfumul Interdit de la Givechy (si ma bate gandul sa il iau candva pe viitor), mi-au mai placut vreo 2 de la Replica (si nu cele la care ma asteptam eu sa imi placa), mi-a placut unul de la Loewe destul de mult si au mai fost cateva interesante.

Am ramas un pic surprinsa cand am vazut ca sunt doar cateva produse pentru corp terminate, dar cand m-am uitat ce e in baie si cate creme incepute am in dormitor am inteles, nu mai insist ca v-am mai spus despre aceasta mica "problema". Exfoliantul de la Treaclemoon mi-a placut mult (si l-am luat din nou), la fel de mult mi-a placut si cel de la Ziaja, insa cel de la Balea nu mi-a placut deloc. Gelul de dus Cool Daisy de la The Body Shop a fost o adevarata placere si mi-a placut mult si mi-a placut dimineata si cel spuma cu menta, dar nu stiu daca brandul asta se gaseste si la noi.

Mi-am dat seama ca am uitat sa fac poze la cremele de maini (pe care de data asta chiar le-am pastrat) - erau cateva de la The Body Shop (editiile lor limitate cu vanilie imi plac mult), Yves Rocher si cred ca una de la Caudalie.

 
Am dat gata mai multe produse pentru igiena intima, insa am pastrat doar cateva: o solutie de curatare vaginala de la Eva Intima (varianta asta e cea pentru perioada post-menstruala, insa au mai multe si sunt super ok, mai ales ca sunt gandite foarte bine si se folosesc o singura data), o spuma de ras tot de la ei, un plasture pentru atenuarea durerilor menstruale de la Barza (astia, cei de la Eva Intima si mai sunt unii al caror nume nu mi-l amintesc acum sunt cei care mie imi plac cel mai mult) si un gel fara parfum de la Ecooking care mi-a placut mult, dar mi s-a parut prea lichid si mi s-a parut ca am irosit mult produs la fiecare folosire.

Nu o sa mai insist cu produsele pentru ras si cu deodorantele pentru ca vi le arat mereu cand fac o postare de genul asta, mai ales ca nu experimentez mai deloc pe partea asta si mi se pare plictisitor sa va spun mereu ca am terminat aceleasi produse.

In ultimele luni m-am vopsit numai cu Loncolor, alegerea mea fiind dictata de 2 aspecte: pretul (mereu le gasesc la oferta on-line si numai asa le cumpar) si modul in care imi simt scalpul si parul dupa vopsire. In completare va arat si servetelele Efassor de la L'Oreal Professionnel pe care eu le folosesc de multi ani pentru a curata vopseaua de pe piele.

Despre gamele Calm de la Londa si Invigo Sun de la Wella v-am povestit pe blog pentru ca mi-au placut mult si am ajuns sa le apreciez si mai mult dupa ce nu le-am mai folosit pentru ca am vazut o diferenta (in rau) la parul meu, asa ca o sa ma reintorc sigur la ele. Mi-a placut mult si samponul din gama Reverse de la System Professional, iar la prima spalare am folosit de multe ori samponul micelar de la Syoss care face o treaba foarte buna.

Produsele de la bumble & bumble imi plac mult, dar mi se par extrem de scumpe, asa ca le iau doar cand gasesc o oferta foarte buna si va recomand Notino pentru ca are cele mai bune preturi. Eu am terminat 3 variante mini de data asta, daca vreti sa le incercati aici gasiti niste seturi interesante care au preturi mai decente decat produsele full size.

Am lasat la final 2 masti si un sampon uscat. Ambele masti mi-au placut mult, cea de la System Professional a fost o noutate pentru mine, pe cea de la Londa din gama Fiber Infusion am avut-o de multe ori si este una dintre preferatele mele (o gasiti aici la pret bun). Samponul uscat de la Moroccanoil a fost ok, dar este mult prea scump pentru ce face - unul care mie imi place mult este Refresh It de la Londa (il gasiti aici, dar l-am mai vazut cand si cand la oferta si aici).


Ati incercat vreunul din produsele pe care vi le-am aratat in postare asta?

Trimiteți un comentariu