Cateva lucruri care m-au bucurat azi

25.11.22

Perioada asta pe care o traim mi se pare extrem de agitata si intensa, de multe ori mi se intampla sa simt ca timpul se joaca cu mine si ca nu reusesc sa fac ceea ce mi-am propus pentru ca apar o multime de lucruri neasteptate si trebuie sa-mi regandesc programul intregii zile. Asa ca mi-am propus sa fiu atenta sa nu uit de chestiile alea mici care ma fac sa ma simt mai bine si ma ajuta sa trec mai usor peste zilele agitate.

Dimineata mi-am facut un shake proteic si am mancat 2 pere delicioase, am ascultat cateva minute muzica si i-am dat mintii mele o pauza pentru ca stiam ca mai tarziu o sa aiba treaba. Nu reusesc mereu sa incep dimineata asa cum imi doresc (v-am mai spus despre asta), dar incerc sa "fur" momente de liniste si de relaxare, e asa bine cand si reusesc ...

Mi-am amintit de mini balsamurile astea de buze de la Givenchy pe care le-am primit cadou si am inceput sa le folosesc (imi doresc si un ruj din gama Le Rouge Sheer Velvet, dar ramane momentan doar o dorinta), imi dau o stare de bine si ma fac sa zambesc pentru ca ma gandesc la o perioada din viata mea cand rezonam foarte bine cu brandul asta, o perioada in care aveam mult mai putine griji si responsabilitati.

Imi place sa descopar produse noi si ma bucur cand primesc lansari recente de la branduri care chiar imi plac, dar vreau sa folosesc si produse pe care eu vreau sa le incerc, pe care le cumpar sau le primesc de la oamenii dragi mie. Combinatia asta de la Pupa si Indeed Labs imi place mult si vreau sa ma bucur de ea cat mai mult in perioada asta, mai ales in diminetile cand vreau ceva rapid si hidratant.

Florile astea de toamna, colorate si imperfecte in frumusetea lor, imi plac la nebunie si ma bucur de ele de fiecare data, galbenul mi se pare una dintre cele mai vesele culori. Nu am mai folosit in ultima vreme remediile de la Bach, dar pentru ca am niste zile agitate si mintea mea are nevoie de pauze am inceput sa intind iar mana dupa Rescue Spray, cred ca v-am mai povestit de el in trecut.

Ma opresc uneori din munca si imi ofer singura cate o pauza de o ceasca de ceai, cat mai aromat si mai delicios, iar daca imi permite timpul ma si relaxez cateva minute pana se raceste putin ceaiul - nu cred ca v-am zis, dar mie nu imi plac bauturile fierbinti, asa ca nu beau niciodata ceva dupa ce fac (acelasi lucru e valabil si cu mancarea). Am o multime de ceaiuri care imi plac in perioada asta, asa ca le alternez in functie de ceva am pofta, dar intotdeauna le indulcesc cu Green Sugar.

Iar ceea ce am facut astazi (si n-am mai facut de foarte mult timp) a fost sa ma intalnesc cu mama si sa mergem o ora sa cutreieram prin magazine si sa ne uitam la decoratiuni de sarbatori si la alte cateva chestii pentru casa. In ultima perioada ne-a fost foarte greu sa ne coordonam programul si sa facem lucrurile pe care le faceam mult mai usor anii trecuti.


Pe tine ce te-a bucurat azi?

Trimiteți un comentariu