Surprize delicioase de la Pupa Milano

23.11.22

Pachetele cu noutati de la Pupa Milano ma binedispun mereu si imi aduc un mare zambet pe chip pentru ca imi amintesc de mine acum 20 de ani cand descopeream pentru prima data lumea frumusetii si asteptam salariul sa ma duc sa imi mai iau ceva. V-am mai povestit despre cum am descoperit produsele lor, astazi vreau sa va spun despre doua colectii pe care de-abia le-au lansat si care sunt ... delicioase.

Editia limitata It's Delicious este inspirata de dulciurile californiene si este gandita pentru a oferi o experienta senzoriala ce implica vazul, simtul tactil si olfactiv. Texturile sunt bogate, culorile profunde, iar mirosul de biscuiti, caramel sarat si briose nu are cum sa nu te faca sa zambesti.

Sunt 6 produse in colectia asta si toate arata intr-un mare fel. Delicious Cake Palette vine in 2 variante de culoare: Cherry Chocolare Cake (cea de mai jos) si Caramel Cake (cu nuante de maro) - 4 texturi diferite si finish diferit: mat, metalic, satinat si captivating gems. Nu am apucat sa ma joc inca cu ele, dar o sa o fac zilele urmatoare pentru ca imi place tare mult cum arata, chiar daca in ultima perioada m-am fardat extrem de rar la ochi.

Sugar Candy Balm este si el disponibil in 2 nuante: Diamond Caramel si Diamond Cherry (nuanta de mai jos) si arata foarte interesant - perlele ofera un efect de glitter doar la primele aplicari, dupa care se transforma intr-un balsam translucid cu o formula extrem de buna care hidrateaza buzele. Iar mirosul de caramel este absolut delicios. Vamp! Lip Pencil (vine in aceleasi doua nuante ca si produsul de buze) poate fi folosit doar pentru a contura buzele sau poate fi folosit pe toata suprafata buzelor pentru o culoare mata si confortabila.

Yummy Cleansing Cream este o spuma delicata (cu o aroma subtila de vanilie delicioasa care chiar mi-a placut cand am folosit produsul) care curata si indeparteaza urmele de machiaj. Are extrem de putine ingrediente, contine glicerina si nu usuca deloc pielea, chiar face ce promite si te face si sa zambesti cand o folosesti.

 
Ultimele doua produse din colectia asta sunt Luscious Meringue Highlighter si Sweet Meringue Blush cu niste nuante vesele si pline de viata. Cand le-am vazut m-am gandit la bezelele pe care le facea bunica mea cand eram eu mica - sunt pigmentate, se topesc pe piele si arata foarte bine. Din pacate lumina din ultimele zile din Bucuresti nu m-a ajutat sa va arat si swatchuri, dar o sa o fac pe Instagram Stories cand prind o zi cu soare sau cel putin cu o lumina naturala buna.

Colectia Sweet Lovers vine in completarea produselor de care v-am povestit deja si contine produse pentru corp in cele 3 arome delicioase: Buttery Cupcake, Salted Caramel si Chocolate Cookie si nu stiu care sa va spun ca-mi place cel mai mult. Am primit 3 dintre produse: gelul de dus solid, laptele de corp si apa parfumata (ultimele 2 vin in cutii de metal care pot fi folosite pentru depozitare si care arata foarte bine), insa am vazut ca mai exista si un lapte de dus, dar si cateva seturi cu combinatii de 2 produse.

Am incercat laptele de corp si imi place la nebunie (ma gandesc serios sa profit de reducerea de 20% de zilele astea si sa il iau si in varianta Salted Caramel), dar si apa parfumata si ... zambesc de cate ori la folosesc. Stiti ca mie imi plac aromele gurmande in perioada asta rece si astea sunt extrem de reusite. Gelul de dus solid l-am oprit pentru o prietena, asa ca nu va pot da detalii despre el.


Cum vi se par produsele? Va face ceva cu ochiul?

Trimiteți un comentariu