7 intr-o saptamana #371

13.11.22

Am inceput saptamana cu multe ganduri, cu multe liste cu lucruri pe care a trebuit sa le rezolv si in agitatia asta nu prea am avut timp sa ma uit in jur. Intr-o dimineata cand am scos blanoasele la plimbare am iesit din gandurile mele si am vazut multi copaci aproape goi, covoare de frunze tot mai uscate si am ramas putin pe loc sa procesez tot ce era in jurul meu. Anul asta e pe final si eu nu stiu cand a trecut, am avut un an plin cu multe lucruri care mi-au bucurat inima, dar si cu multe probleme si mi se pare ca lunile astea au zburat efectiv.

Marti a fost ziua noastra de evadat, asa ca am lasat deoparte munca si tot ce era de facut si am fost sa ne plimbam in parc, sa ne bucuram de timp petrecut impreuna fara lucruri presante de rezolvat, ne-au uitat la rate si la pauni, am fost sa mancam si ne-am incarcat cu energie de care aveam nevoie pentru ca finalul de an e unul incarcat si care vine cu multe provocari. Daca tot n-am ajuns in primele 2 luni de toamna deloc in IOR am recuperat in ultimele zile, dar e bine si asa.

Miercuri am fost dupa mult timp la un eveniment la invitatia celor de la Eva Intima, un brand grecesc cu produse pentru igiena intima de care v-am mai povestit, insa n-am prea apucat sa fac poze pentru ca m-am vazut cu oameni pe care nu i-am mai vazut de mult si am stat la povesti. Dar vreau sa va arat 2 dintre produsele lor care mie imi plac mult si pe care le am folosit chiar zilele astea: plasturele cu efect de incalzire pentru ameliorarea durerilor menstruale si solutia de curatare vaginala pentru indepartarea reziduurilor post-menstruale. 

Am incercat cateva (a se citi multe) parfumuri noi in ultimele saptamani, sunt cateva care imi cam plac, dar nu m-am decis daca chiar vreau un parfum nou sau nu. Am destule parfumuri care imi fac viata frumoasa si care ma fac sa zambesc de cate ori le port, cum e Narciso Poudree pe care il port doar toamna. L-am vazut pe Notino in niste seturi cu pret bun la care azi inca se mai aplica reducerea de 15% cu codul black - va las aici linkul in caz ca va tenteaza pentru ca nu prea am vazut multe oferte la el de-a lungul anului.

Joi am dat o comanda pe Sezamo, iar vineri am primit de la ei o surpriza cu cateva produse pentru a realiza un cheese board si m-a bucurat mult pentru ca stiti cat de des fac eu astfel de platouri. Strugurii ii stiam si i-am recomandat de multe ori (soiul Italia e preferatul nostru, dar si cei rose sunt foarte gustosi), dar cu ocazia asta am descoperit branza Gorgonzola de la Solo Italia (eu nu ma omor dupa gorgonzola, insa asta ne-a placut mult si o sa o luam si noi de la ei pe viitor) si migdalele blansate si fisticul prajit si sarat de la Yutto, un brand sloven pe care l-au adus cei de la Sezamo si care are niste preturi foarte bune.

Tot saptamana asta am incercat de la ei conopida Romanesko care mi s-a parut de vis si pe care am de gand sa o iau si pe viitor. Pe mine surprizele astea ma bucura pentru ca ajung sa descopar produse pe care altfel probabil ca nu le-as fi incercat. Am savurat nebunia asta cu un pahar de Rara Neagra de Purcani, un vin rosu sec pe care il gasiti tot la ei care e super aromat si merge la fix cu astfel de tratatii.

 
M-am bucurat de multe flori frumoase zilele astea, de cateva cadouri care mi-au placut la nebunie, am cumparat si cateva lucruri, dar extrem de putine. Am discutat cu voi pe Facebook despre reducerile de Black Friday, asa ca nu o sa reiau subiectul si aici, insa vreau sa va spun ca mi-e dor de discutiile astea lungi pe anumite subiecte pe care inainte le aveam mai des. O sa incerc sa fac din asta un obicei, dar sa vedem daca imi permite si timpul si sunteti si voi dispuse.

Saptamana voastra cum a fost?

2 comentarii

  1. Produsele de la Eva le am si eu si sunt foarte bune !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am si eu cateva pe care le folosesc constant, au fost insa si vreo 2 care nu mi-a placut in mod deosebit.

      Ștergere