Tu oferi cadou seturi de produse?

8.11.22

Perioada asta e una in care cheltuielile sunt tot mai mari si totul se scumpeste, vin sarbatorile si avem de facut cadouri celor dragi sau vrem sa ne rasfatam pe noi, iar bugetul este cel la care trebuie sa fim atenti. Mi se pare ca perioada asta e una in care smart shoppingul e ceea ce avem nevoie si am tot incercat sa va arat variante accesibile si care sa merite. Astazi vreau sa va spun mai multe despre alegerea unor seturi cadou care cred eu ca pot sa ne ajute si sa ne scoata din incurcatura atunci cand nu avem bani, timp sau inspiratie de cadouri.

Mie imi place sa cumpar seturi pentru cei dragi mai ales cand stiu ca le place un anumit brand sau folosesc un anumit tip de produse, dar imi place sa le cumpar si pentru mine, mai ales atunci cand e vorba de ceva ce-mi doresc si fac si o afacere buna. Ultimul cadou pe care mi l-am facut singura este Glass Skin Edit de la Rodial care contine 2 produse in format mini pe care imi doresc de ceva vreme sa le incerc: Banana Lowligher si Glass Powder.

L-am luat de pe Notino cu o reducere buna, iar in momentul cand am dat comanda primeai si un mini produs cadou daca atingeai un anumit prag de cumparaturi (eu nu am ajuns la pragul asta pentru ca m-a interesat strict setul asta). Pe langa cele 2 produse de care v-am spus vine si cu o pensula mini de buffing si cu un set de 50 de foite cu efect matifiant.

Cand vine vorba de femei se spune ca e mult mai usor sa le oferi un cadou, dar cred ca e valabil si pentru barbati atata timp cat tii cont de ce foloseste, de ce ii place, de aromele preferatele si de alte detalii care te pot ajuta sa faci cea mai inspirata alegere. Categoria seturi cadou femei de pe Notino e una vasta si gasesti tot felul de produse, de la preturi mici pana la preturi mari, asta fiind unul din motivele pentru care eu prefer sa iau astfel de cadouri de la ei.

Vreau sa va arat cateva variante, dar si sa va spun ce am mai vazut interesant pe site. Setul asta de buretei de la Real Techniques l-am luat recent pentru mine si l-am prins la o oferta foarte buna, in perioada asta sunt multe seturi de la Real Techniques pe site, atat cu buretei, cat si cu pensule, care pot fi un cadou foarte inspirat pentru o pasionata de machiaj. La fel de interesant mi se pare setul de la Nudestix, cu un pret accesibil si care ofera 3 variante colorate pentru cineva care iubeste buzele nude sau in nuante cat mai naturale. Seturile cu rimel de la Lancome mi se par o alta optiune de luat in calcul, iar preturile pe Notino sunt cele mai bune.

Daca ai o femeie in viata ta care e pasionata de unghii, poti sa alegi un set cu mai multe culori de oja sau un anumit finish (cum e setul metalic de la Nobea) sau poti sa ii oferi un set pentru ingrijirea mainilor. Daca stii preferintele cuiva in materie de parfum sunt atat de multe variante (unele chiar exclusive pe site), incat nu stii ce sa alegi - mie mi se par interesante cele de la Viktor & Rolf, insa am vazut si de la Replica unele cu refill care merita din plin.

Ce nu am sa va arat - pentru ca am oferit deja cadou ceea ce am cumparat - sunt seturile pentru ingrijirea tenului, dar vreau sa va spun despre ele pentru ca Notino are niste super preturi la seturi de la Clinique, Dr Irena Eris, Nuxe, Ziaja, chiar si de la Filorga am vazut cateva seturi cu mini produse care erau in jur de 100 lei. Am vazut oferte foarte interesante si la Biotherm, Apivita, FlosLek si Elemis, daca aveti chiar si un buget mic cu putina atentie si noroc puteti sa faceti cadouri frumoase care sa bucure si sa aduca un pic de rasfat in perioada asta deloc usoara.

Cei de la Notino au o selectie destul de buna de seturi cadou barbati, eu anii trecuti am profitat de oferte bune si asa am luat multe din cadourile pentru barbatii din viata mea. Chiar in weekend discutam cu o prietena care era in cautarea unui cadou pentru fratele ei si i-am spus ca am vazut un set de la Armaf cu o reducere foarte buna (peste 40%) si continea 3 parfumuri, asa ca se putea foarte bine desface si imparti in 3 cadouri mai mici daca asta voiai.

Eu sunt cu ochii pe ceva anume din categoria pentru barbati, dar nu am gasit inca oferta aia care sa merita, asa ca ma tot uit pe site si astept pentru ca stiu ca sigur o sa apara un cod sau o oferta care sa ma faca sa apas butonul cumpara. Voi oferiti seturi cadou cu mai multe produse sau cu o anumite tematica? Va place sa primiti astfel de cadouri?

2 comentarii

  1. Răspunsuri
    1. Au produse si oferte super bune astia de la Notino, eu am comis-o iar aseara ... total neplanificat.

      Ștergere