7 intr-o saptamana #373

27.11.22

Am avut (iar) o saptamana incarcata si am incercat sa ma impart cum am putut mai bine intre munca si celelalte lucruri si oameni din viata mea. Am reusit sa busesc o pereche de casti (noroc ca am mai avut alta de rezerva si am putut sa ma descurc cand trebuia sa fac mai multe lucruri), m-am iritat la o ureche (si am apelat la bunul meu prieten Bariederm Cica de la Uriage), am cheltuit niste bani pe care nu trebuia sa ii cheltui ... am trait.

Am inceput saptamana cu o surpriza de la Douglas si m-a facut sa zambesc pentru ca chiar am nevoie de lucruri care sa imi amintesca de mici bucurii si de copilul din mine. O sa pastrez calendarul Advent pentru decembrie si o sa vad ce gasesc in fiecare zi pana pe 24. Daca pana acum o saptamana nu aveam nici unul acum am doua de care o sa ma bucur.

Serile au fost cu carti usoare si amuzante, nu sunt clar alegerea multora, insa e un joc pe care il facem de ceva vreme cand raman singura o perioada si chiar ma amuza - e ca si cum m-as uita la o comedie reusita, cu personaje sarmante. Am nevoie sa zambesc fara motiv, asta ma face sa zambesc si asta e tot ce conteaza.

Am mancat prost in ultima vreme (din lipsa de timp in principal, desi sunt sigura ca as fi putut sa ma organizez mai bine), asa ca am incercat sa remediez asta si sa ma alimentez cum trebuie. In unele zile m-a iesit, in altele nu, asta e viata. Vremea in Bucuresti a fost urata si a plouat, asa ca m-am bucurat doar de o plimbare scurta prin parc intr-o zi cand veneam de la sala - nu ca as fi avut mult timp, dar simt nevoia tot mai adanca sa imi eliberez mintea si sa nu ma gandesc la nimic si mersul in natura ma ajuta.

Sfarsitul de saptamana a fost cu liniste, cu zambete, cu energie buna, cu clipe de care sufletul meu avea nevoie, a fost cu tot ce am vrut si mi-a bucurat inima. Am dormit ceva mai mult, ne-am plimbat, am mers prin magazine si ne-am uitat la decoratiuni de Craciun, am facut si cateva cumparaturi neplanificate (si am mai pus ochii pe cateva lucruri), a fost frumos si mi-a placut mult. Dupa ultimele 3 saptamani in care munca si oboseala au fost la conducere a fost tare bine sa las tot deoparte si sa ma relaxez.

Saptamana voastra cum a fost? Cum e sfarsitul asta de toamna pentru voi?

2 comentarii