7 intr-o saptamana #370

6.11.22

Am inceput saptamana asta cu liste lungi de lucruri de facut, cu o gramada de probleme de rezolvat (nu stiu cum e la voi dupa vacanta, dar la mine e cu agitatie si cu oboseala multa pentru ca se aduna multe care raman din urma) si mi-a fost extrem de greu sa gestionez timpul astfel incat sa nu imi petrec toata ziua cu ochii in calculator muncind si sa uit de momentele alea care sa echilibreze tot. Noiembrie e o luna agitata pentru mine mereu la munca, asa ca ma astept sa am multe zile pe repede inainte.

Pielea mea a tot dat semne de nemultumire si simt ca are tendinte de deshidratare de cand s-a racit vremea si aerul este mai uscat, nici tenul nu a fost in cea mai buna forma dupa vacanta la Sibiu - probabil de la apa din zona, o patesc mereu cand plec undeva. Asa ca am avut grija sa ii ofer hidratare, ingrediente calmante cand a fost cazul si sa nu o incarc inutil cu multe produse.

Miercuri am avut a doua programare la epilarea cu laser la El Studio (v-am povestit aici mai multe in caz ca nu ati apucat sa cititi) si sunt mai mult decat incantata de rezultatele de pana acum. Am zone largi pe gambe unde nu a mai crescut nici un fir de par, iar cel care creste e mult mai subtire si creste mult mai lent. De-abia astept sa vad in timp cum va evolua pentru ca pana acum mi-a depasit asteptarile si sunt foarte fericita ca am facut pasul asta. Daca tot v-am zis de ei vreau sa va spun si ca luna asta au Black Friday cu reduceri de pana la 58% la produse - gasiti aici intreaga oferta si au multe branduri interesante.

Marti am dat o comanda la Sezamo (m-am uitat de curiozitate pe site si am dat peste 12 comenzi din vara de cand s-au deschis) si miercuri am primit o surpriza de la ei - v-am povestit pe Instagram mai multe despre asta. Am primit 4 plase cu fructe si legume, strugurii Italia sezon nou sunt foarte gustosi (de la ei a plecat intreaga nebunie cu plasele astea), am mai primit cateva chestii pe care le cumpar frecvent (vlastarii de la Microgreens, bimi, varza de Bruxelles), dar si cateva produse noi pe care nu le cunosc deloc si le-am tot incercat zilele astea.

Am reusit sa ma opresc cateva minute in IOR intr-una din zile cand ma intorceam spre casa si mi-am dat seama cat imi lipsesc momentele astea - e noiembrie si eu n-am ajuns toamna asta pana acum in parcul care e atat de aproape de mine. Il mai vad de sus cand ma duc la sala, dar n-am gasit efectiv timp sa ma plimb si sa ma bucur de culorile din perioada asta. Mi-am setat eu in minte sa imi fac cumva timp pentru asta, dar nu stiu daca voi si reusi.

Am incercat sa ma relaxez cat mai mult pe sfarsit de saptamana, sa mananc bine (zmeura din poza este tot de la Sezamo, foarte gustoasa si dulce - am combinat-o cu niste budinca proteica de vanilie si cu quinoa expandata), sa dorm mai mult si pentru ca am avut ceva de facut pe langa Parcul Sticlariei ne-am oprit pentru scurt timp sa bem ceva cald si sa ne bucuram putin de liniste. As vrea sa zic ca in weekend n-am muncit deloc, insa realitatea e alta - dar stiu ca va trece si perioada asta aglomerata si lucrurile se vor mai calma.

Saptamana voastra cum a fost? Cum ati inceput luna asta?

2 comentarii